Surpriză în Ardeal! ASA tremură pentru play-off, după 0-1 cu Pandurii - LOOKPLUS
Surpriză în Ardeal! ASA tremură pentru play-off, după 0-1 cu Pandurii

Surpriză în Ardeal! ASA tremură pentru play-off, după 0-1 cu Pandurii

ASA Târgu Mureș a pierdut pe teren propriu prima mare bătălie pentru play-off, în fața Pandurilor, scor 0-1, și a ratat șansa de a-și securiza locul șase în clasament.

Prima repriză a fost săracă în ocazii de poartă, ambele echipe fiind preocupate să nu primească gol. Pandurii au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 29, dar șutul lui Antal a fost reținut de Stăncioiu.

În ultimul minut al primului mitan, oaspeții au deschis scorul în urma unui penalty contestat vehement de gazde. Eduard Stăncioiu a avut o ieșire neglijentă la Hora și arbitrul Balaj a dictat lovitură de la 11 metri, după ce s-a sfătuit cu tușierul Sebastian Gheorghe. Săpunaru a punctat cu o execuție sigură, în stânga portarului (’45+2).

Adi Mutu a fost trimis pe teren în debutul reprizei secunde, dar „Briliantul” nu a reușit nimic notabil. Gorjenii s-au apărat excelent și au menținut, fără prea mari probleme, diferența de pe tabelă până la finalul partidei. Pandurii își securizează astfel locul de play-off și urcă pe poziția a treia în clasament, în timp ce ASA Târgu Mureș speră ca CSMS Iași să se încurce pe terenul Viitorului.

12 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: