Șumudică se teme de "coșmarul" Stelei: "Va fi o brigadă dubioasă!" - LOOKPLUS
Șumudică se teme de „coșmarul” Stelei: „Va fi o brigadă dubioasă!”

Șumudică se teme de „coșmarul” Stelei: „Va fi o brigadă dubioasă!”

Steaua a învins-o pe ASA, scor 2-1, și acum presiunea e pe umerii Astrei. Giurgiuvenii vor juca marți, de la 18:30, un meci extrem de important împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Marius Șumudică are însă motive să se teamă înainte de meciul cu oltenii. Antrenorul Astrei a mărturisit că știe deja numele arbitrului care va oficia partida dintre Astra și Pandurii: Sebastian Colțescu! Nimeni altul decât cel care a anulat trei goluri Stelei în etapa a 6-a a sezonului regulat, în meciul direct cu Astra. Giurgiuvenii au câștigat atunci cu 2-0.

De ce se teme Șumudică? Colțescu ar dori să se revanșeze față de Steaua și, implicit, să o defavorizeze pe Astra în meciul cu Pandurii. „Am informații că la meciul de marți va veni o brigadă destul de dubioasă, la meciul cu Pandurii… O să vedeți ce surpriză veți avea la meciul de la Giurgiu. Va fi delegat domnul Sebastian Colțescu. Nu e normal ca CCA să facă acest lucru la acest meci. Știți foarte bine ce presiune s-a pus pe acest arbitru. Cred că n-ar fi bine ca la acest meci să fie delegat acest arbitru. Până acum nu ni l-a mai dat pe Colțescu, și-l dă acum, cu Pandurii”, a declarat Marius Șumudică la DigiSport.

4 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: