Șumudică amenință cu neprezentarea! "Jucătorii nu vor intra pe teren, nu vrem să riscăm" - LOOKPLUS
Șumudică amenință cu neprezentarea! „Jucătorii nu vor intra pe teren, nu vrem să riscăm”

Șumudică amenință cu neprezentarea! „Jucătorii nu vor intra pe teren, nu vrem să riscăm”

Astra a început bine anul 2017. Campioana României a câștigat cu 1-0 în fața celor de la ASA Târgu Mureș și a urcat pe ultimul loc ce asigură prezența în play-off.

Etapa următoare, giurgiuvenii vor juca în fieful celor de la CSM Poli Iași, iar cele trei puncte sunt vitale în lupta pentru play-off. Marius Șumudică a anunțat că nu-și va lăsa jucătorii să intre pe gazon dacă terenul va fi înghețat. Antrenorul campioanei nu vrea ca elevii săi să aibă soarta celor de la Pandurii, care au pierdut la masa verde meciul cu ASA, după ce au refuzat să mai intre pe teren în repriza a doua din cauza stării deplorabile a gazonului de la Târgu Mureș.

„Urmează un meci extraordinar de greu la Iași, la ora jocului vor fi -10 grade. Sunt curios cum se va desfășura un astfel de joc, pentru că îmi doresc să jucăm fotbal. Nu vreau să pățim ce au pățit cei de la Pandurii, pentru că la 4 zile jucăm cu Genk. Jucătorii noștri nu vor intra pe gazon, pentru că nu vrem să riscăm. Vreau să trag un semnal de alarmă, pentru ca, la ora jocului, terenul să fie bun”, a declarat Șumudică, la Sport Total FM.

5 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: