Șumudică a vorbit despre posibila sa venire la FCSB: "70% dintre fanii steliști mă vor" - LOOKPLUS
Șumudică a vorbit despre posibila sa venire la FCSB: „70% dintre fanii steliști mă vor”

Șumudică a vorbit despre posibila sa venire la FCSB: „70% dintre fanii steliști mă vor”

Imediat după jocul cu Viktoria Plzen, Gigi Becali a afirmat că regretă că nu l-a adus pe Marius Șumudică pe banca FCSB-ului.

Deși se zvonea faptul că fostul antrenor al Astrei va semna în cele din urmă cu vicecampioana României, Șumudică a demontat însă zvonurile. Tehnicianul român vrea să rămână în continuare la Kayserispor, echipă la care a ajuns în această vară.

„Nu am nimic de-a face cu subiectul ăsta. Am semnat cu Kayserispor, deși 70% dintre fanii Stelei mă voiau antrenor acolo la finalul sezonului. Vor și acum ca eu să mă duc acolo. Sunt fericit și liniștit la echipa mea, cred că voi avea succes aici, îmi voi atinge obiectivele. Pentru asta muncesc! Sunt mulțumit aici, aș putea să semnez și pentru 5 ani! Știu că fanii lui Kayseri nu sunt bucuroși că apar zvonuri legate de o discuție cu Steaua, dar nici nu există așa ceva”, a precizat Șumudică.

28 iulie 2017

Un comentariu To “Șumudică a vorbit despre posibila sa venire la FCSB: „70% dintre fanii steliști mă vor””

  1. Oferta noua lucru la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: