Șumudică a făcut spectacol! Duckadam, Hagi și Meme Stoica, făcuți praf - LOOKPLUS
Șumudică a făcut spectacol! Duckadam, Hagi și Meme Stoica, făcuți praf

Șumudică a făcut spectacol! Duckadam, Hagi și Meme Stoica, făcuți praf

Marius Șumudică a făcut show la finalul partidei câștigate de Astra la Târgu Mureș, scor 4-1.

Aflat într-o formă de zile mari, Șumudică a măturat pe jos cu Helmuth Duckadam, Meme Stoica și Gică Hagi.

„Am venit, am împuşcat şi am plecat. Am întâlnit o echipă debusolată, dar asta nu ne scade meritele. Am prins vârful de formă pe final de sezon, sunt extrem de mulţumit. Ne mai trebuie un punct, sperăm să îl luăm cu Dinamo acasă. Vrem să luăm titlul acasă, în faţa propriilor suporteri. Am folosit Anticârcel, așa a săpat mama în două zile grădina”, și-a început Șumudică discursul.

„Steaua nu a pierdut campionatul, Astra l-a câştigat”

Mai apoi, a început să își ironizeze rivalii. Primul pe listă, Helmuth Duckadam: „Acest club merită mai mult respect. Vreau să îi spun de pe acum acestui simbol FCSB-ist Helmuth Duckadam: Steaua nu a pierdut campionatul, Astra l-a câştigat pentru că a condus încă din tur”.

„Săracul Hagi, cu mine începea meciul în sacou şi îl termina în tricou”

Nici Gică Hagi nu a scăpat de tirada lui Șumudică: „Nu ştiu ce vrea să spună domnul Hagi, ca antrenor, săracul, nu a reuşit să mă bată. Începea meciul cu mine în sacou şi îl termina în tricou. Nu ştiu dacă avea maiou pe dedesubt. Câteodată când vorbește nu înțelegi ce vrea să spună”.

„Fă-te om, fă-te om!”

Antrenorul Astrei nu a rămas pasiv nici la mesajul ciudat al lui Meme Stoica, care a insinuat că Ivan Gonzalez a provocat intenționat penalty-ul cu Astra. „Probabil că a luat legătura cu domnul Gigi Becali, cu DNA-ul. Dacă se fac astfel de insinuări, este grav. Noi nu ne ocupăm cu aşa ceva, ce să îi dăm noi fundaşului de la ASA ca să facă penalty? Îi transmit lui Mihai Stoica un refren din BD: „Fă-te om, fă-te om, alungă gândul necurat”. Îi înțeleg. Săracii, sunt răniți, e greu când patronul te trage de ureche, tu ai toate condițiile și nu iei titlul. E grav ce spune, ar trebui chemat la comisii! Ce să-i ofer eu lui Gonzalez când noi stăm cu Anticârcel cu 1 leu plicul?”, a punctat Șumudică.

25 aprilie 2016

Un comentariu To “Șumudică a făcut spectacol! Duckadam, Hagi și Meme Stoica, făcuți praf”

  1. ar fi fost un antrenor bun,problema lui este prin min 90 cand a ratat calificarea Rapidului in meciul cu Steaua. de atunci omul acesta nu are decat o obsesie,devenita chiar plictisitoare, Steaua. numaI cand il vezi stii ce va spune, pe cine va ironiza,vesnic aceiasi, nu i-a spus oare nimeni ca este enervant de plictisitor? testele pshiologice nu sant o solutie, atatia se strecoara printre ele,, nu vede ca in tara este singurul antrenor cu o problema, adevarat are si nume problema lui Steaua,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: