Suflă în ceafa liderului! Steaua câştigă cu Viitorul, după un meci controversat - LOOKPLUS
Suflă în ceafa liderului! Steaua câştigă cu Viitorul, după un meci controversat

Suflă în ceafa liderului! Steaua câştigă cu Viitorul, după un meci controversat

Steaua s-a apropiat la doar 3 puncte de liderul Astra, graţie victoriei categorice în faţa Viitorului, scor 3-1.

După un început echilibrat de meci, campionii au beneficiat de un penalty, acordat însă uşor de Marcel Bîrsan (’33). Hamroun a executat perfect, fără speranţe pentru Pecanha (’35). Steliştii şi-au majorat diferenţa pe tabelă după doar patru minute. Adi Popa s-a strecurat printre Ganea şi Goulon şi l-a învins cu sânge rece pe Pecanha! La faza golului, mijlocaşul oaspeţilor a preluat mingea cu mâna, faptă neobservată de centralul partidei.

Trupa lui Reghe şi-a continuat recitalul şi în actul secund. Stanciu a dejucat ieşirea greşită la offside a gazdelor, a ţâşnit spre poartă şi a finalizat la colţul scurt, execuţie care l-a lăsat fără reacţie pe fostul portar al Petrolului (’59).

Rănită în orgoliu, Viitorul a ripostat prin Tănase, care a expediat o torpilă din afara careului, respinsă cu greu de Niţă (’69). La reluare, Varela l-a faultat în careu pe Rusu, iar Bîrsan nu a ezitat să arate din nou punctul cu var (’72). Tănase a punctat cu capul, după ce în prima instanţă trimisese slab pe centrul porţii, permiţându-i lui Niţă să respingă (’73). Chiţu putea arunca în aer finalul de meci, dar a trimis alături din lovitură liberă (’86).

19 martie 2016

2 comentarii la acest articol To “Suflă în ceafa liderului! Steaua câştigă cu Viitorul, după un meci controversat”

  1. cum a-ti fi crezut alt rezultat banuiala numai la cfr nasul si finul meci amical cu cea mai buna realizare oare ziaristi elogiaza iar corectitudinea mecilui o sigura dat a a castigat finul cand s-a salvat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: