Stoican vorbește în premieră despre demisie! Mesajul pentru fanii dinamoviști - LOOKPLUS
Stoican vorbește în premieră despre demisie! Mesajul pentru fanii dinamoviști

Stoican vorbește în premieră despre demisie! Mesajul pentru fanii dinamoviști

Dinamo a reușit să învingă pe Rapid (2-0), dar victoria din fața rivalilor din Giulești nu a calmat spiritele în Ștefan cel Mare. Fanii continuă să-l conteste pe Flavius Stoican, dar șefii clubului preferă să meargă tot pe mâna antrenorului.

Tehnicianul ”câinilor” e conștient că nu a scăpat de apostrofările suporterilor, dar le transmite că e nevoie de răbdare și le promite că ”New Dinamo” va juca fiecare meci la victorie, până la finalul campionatului. ”E bine că nu s-a încheiat campionatul! Să nu credeți că dacă am câștigat cu Rapid e gata totul. Acum întâlnim una dintre revelațiile campionatului, ar fi bine să ne ridicăm la nivelul oltenilor”, a comentat Stoican, înaintea partidei cu CS U Craiova.

Flavius Stoican a vorbit în premieră și despre posibilitatea de a pleca de la Dinamo.”Atâta timp cât eşti util la un club, unde te-a pus preşedintele sau patronul, poţi să-ţi faci și munca. Dar atunci când nu am eşti util se strâng mâinile şi antrenorul pleacă”, a mai afirmat antrenorul dinamovist.

17 aprilie 2015

Un comentariu To “Stoican vorbește în premieră despre demisie! Mesajul pentru fanii dinamoviști”

  1. Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: alina.turculetu@yahoo.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: