Stoican s-ar mulțumi și cu o remiză în derby-ul cu Rapid: ”Luăm în calcul și un egal, dar ne dorim cele 3 puncte” - LOOKPLUS
Stoican s-ar mulțumi și cu o remiză în derby-ul cu Rapid: ”Luăm în calcul și un egal, dar ne dorim cele 3 puncte”

Stoican s-ar mulțumi și cu o remiză în derby-ul cu Rapid: ”Luăm în calcul și un egal, dar ne dorim cele 3 puncte”

Flavius Stoican crede că giuleștenii vor uita pentru 90 de minute de problemele financiare și vor juca pe viață și pe moarte cu Dinamo. Tehnicianul ”câinilor” admite că într-un asemenea derby chiar și o remiză poate fi considerată un rezultat pozitiv.

Dinamoviștii nu se culcă pe o ureche înaintea meciului de sâmbătă, chiar dacă problemele se țin lanț în tabăra adversarilor din Giulești. Flavius Stoican le-a atras atenția jucătorilor săi că meciul cu Rapid trebuie tratat cu maximă seriozitate și a subliniat că echipa sa va avea în față o formație incomodă, care poate încurca pe oricine.

”Ne așteaptă un meci important, așa că trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate. Jucăm cu Rapid, e o motivație în plus pentru jucători, dar e o partidă ca oricare alta. Într-un astfel de meci nu vor mai conta problemele financiare ale Rapidului. Ei formează un grup unit, meritul este al lui Ganea. Au jucători cu potențial precum Nicolae Vasile și Draghia, deci va fi un meci greu. Luăm în calcul și un egal, dar dorim să scoatem maxim din acest joc”, a spus Stoican.

Tehnicianul ”câinilor” are un singur jucător indisponibil, Alexandre Durimel. În schimb, Alexe și Bilinski vor juca aproape sigur împotriva Rapidului. ”Durimel e singurul nostru jucător indisponibil, el e accidentat. În ce-i privește pe Alexe și Bilinski, pot fi amândoi pe teren, dar nu știu dacă în același timp”, a mai afirmat Flavius Stoican.

Partida dintre Rapid și Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul ”Valentin Stănescu”. Meciul contează pentru etapa a noua a Ligii 1 și va fi transmis de postul de televiziune Look TV.

26 septembrie 2014

Un comentariu To “Stoican s-ar mulțumi și cu o remiză în derby-ul cu Rapid: ”Luăm în calcul și un egal, dar ne dorim cele 3 puncte””

  1. V-am urmarit astazi pentru prima data deoarece nu am fost in tara de zece ani.Vreau sa va felicit pentru emisiune pentru ca si e sunt un psiholog si inteleg perfect necesitatea acestor emisiuni.Este atata lipsa de informatie si ne confruntam cu atatea probleme in care din lipsa de pregatire si informatie nu stiu cum sa reactioneze si cum sa procedeze in anumite situatii critice in viata.Felicitari inca o data pentru emisiune!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: