Stoican s-a sucit! Tehnicianul s-a decis în privința viitorului său la Dinamo - LOOKPLUS
Stoican s-a sucit! Tehnicianul s-a decis în privința viitorului său la Dinamo

Stoican s-a sucit! Tehnicianul s-a decis în privința viitorului său la Dinamo

Flavius Stoican o dă la întors. Tehnicianul nu mai pare decis să plece de la Dinamo nici în cazul în care elevii săi nu obțin victoria în fața Rapidului.

„Am declarat după meciul de la Iaşi că în cazul în care nu voi câştiga voi avea o discuţie cu domnul Negoiţă. Pentru mine acest om reprezintă totul. Este alături de echipă în momentele grele, îi sprijină pe jucători, îi încurajează. Mai rar în fotbalul românesc astfel de oameni. Noi toţi, împreună cu cei care sunt pe teren, trebuie să-l facem fericit pe acest om. Eu ştiu că fac tot ce îmi stă în putinţă ca echipa să meargă bine. Indiferent ce spun oamenii, dacă rezultatele nu sunt aşa cum îmi doresc eu, am o oarecare jenă faţă de acest om. Nu stau într-un loc dacă lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Dacă dânsul consideră că trebuie să mergem până la capăt, eu nu părăsesc echipa, dar mi-e ruşine, pentru că nu putem să mergem pe o pantă ascendentă”, a declarat Stoican.

Fostul dinamovist nu regretă că a revenit la Dinamo, în ciuda faptului că e contestat la tot pasul de fani. „Îmi doresc ca lucrurile să meargă spre bine. Eu sunt convins că vom face o partidă mare. Am încredere în jucători, cred în toţi. E o atmosferă bună, cu toate că rezultatele întârzie să apară. Încerc să le ridic moralul şi cred că am reuşit în aceste zile. Niciodată nu o să critic un jucător în public. Eu nu vreau să joace pentru mine, vreau să joace pentru ei, pentru club, pentru omul acesta care bagă foarte mulţi bani”, a susținut Stoican.

Derby-ul Dinamo – Rapid are loc sâmbătă, de la ora 19.00, în direct pe Look TV.

10 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: