Stoican revine pe bancă! Dinamo – CSMS Iași e în direct pe Look TV, de la ora 21.00 - LOOKPLUS
Stoican revine pe bancă! Dinamo – CSMS Iași e în direct pe Look TV, de la ora 21.00

Stoican revine pe bancă! Dinamo – CSMS Iași e în direct pe Look TV, de la ora 21.00

„Câinii roșii” caută revanșa în fața propriilor suporteri după eșecul din etapa trecută de la Botoșani, iar CSMS Iași pare victimă sigură, echipa lui Ionuț Chirilă fiind „lanterna roșie” a clasamentului în acest moment.

Dinamo a suferit prima înfrângere din acest sezon de Liga I, în etapa trecută cu FC Botoșani, scor 2-3, dar se menține în partea superioară a clasamentului. După șapte runde, trupa din Ștefan cel Mare a reușit să strângă 12 puncte și se află pe locul 6. Dinamoviștii vor putea conta în partida de pe teren propriu cu CSMS Iași pe indicațiile antrenorului Flavius Stoican, care va reveni pe bancă după ce suspendarea i-a fost redusă la două etape. De asemenea, va reveni și căpitanul Valentin Lazar, după o suspendarea tot de două etape.

De cealaltă parte, CSMS Iași se află în zona retrogradării, pe locul 18, cu doar 4 puncte. Nou promovata CSMS Iași este singura echipă fără victorie din Liga I, cu doar 4 goluri marcate și 10 primite, în cele șapte etape disputate până acum. În plus, antrenorul Ionuț Chirilă nu poate conta în acest meci pe serviciile lui Wesley, accidentat.

20 septembrie 2014

9 comentarii la acest articol To “Stoican revine pe bancă! Dinamo – CSMS Iași e în direct pe Look TV, de la ora 21.00”

  1. Never….au avut mare noroc…am jucat prea frumos 🙂 etapa vitioare clar castigam :)@ Domnu Dumitru : Cum sa nu … facem o echipa dar numai de sepcari :)) seara faina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: