Stoican, prezentat la Pandurii: "E cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor" - LOOKPLUS
Stoican, prezentat la Pandurii: „E cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor”

Stoican, prezentat la Pandurii: „E cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor”

Sursa foto: panduriics.ro

Flavius Stoican a fost prezentat oficial pe banca echipei Pandurii Târgu Jiu, formație care s-a despărțit recent de Petre Grigoraș. 

Stoican îl va avea drept secund pe Dorian Gugu, iar antrenor cu portarii va fi Valentin David, care a mai activat sub comanda lui Eugen Neagoe și Cristian Pustai, când echipa evolua în UEFA Europa League. Noul tehnician a condus în această dimineaţă un prim antrenament al lotului de 40 de jucători, care sunt prezenţi în această perioadă pentru o acţiune de definitivare a lotului cu care antrenorul va aborda pregătirea de iarnă.

„Am ales Pandurii pentru că, sincer, este cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor, chiar dacă nu este o carieră foarte mare. Am mai trecut printr-o perioadă asemănătoare, la un club important din România, cu salarii mici, jucători dornici de performanță și am ajuns pe loc de cupe europene, loc la care nimeni nu visa la începutul sezonului. Am stat de vorbă cu mulți oameni și atunci, și acum. Atunci, îmi spuneau că e pălăria mare pentru mine. Am încredere că pot face treabă unde merg. Nu tot timpul primează banii”, a declarat noul tehnician al gorjenilor.

Flavius Stoican le-a mai antrenat în cariera sa pe Minerul Valea Copcii, CSM Reșița, Dinamo II București, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Dinamo București, FC Voluntari și Zimbru Chișinău.

 

11 ianuarie 2017

Un comentariu To “Stoican, prezentat la Pandurii: „E cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor””

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: