Stoican: „O să am o discuție cu noul președinte” Ce spune de meciul cu Steaua - LOOKPLUS
Stoican: „O să am o discuție cu noul președinte” Ce spune de meciul cu Steaua

Stoican: „O să am o discuție cu noul președinte” Ce spune de meciul cu Steaua

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, nu este interesat de numele noului președinte. Spune că va colabora cu el, indiferent cine ar fi și le atrage atenția jucătorilor săi că echipa are forța de a o împiedica pe Steaua în lupta pentru titlu.

Dinamo a câștigat un singur meci din ultimele opt disputate în campionat. Dar tehnicianul „câinilor” consideră că echipa a jucat bine la Târgu Jiu și merita mai mult.

„Acesta este fotbalul, cineva trebuie să și piardă. Am întâlnit o echipă care are în componență jucători buni și era logic să ne pună și ei probleme, la fel cum am făcut-o și noi. E trist când nu pleci cu punct sau puncte după o evoluție foarte bună. Clar au avut și șansă, au marcat două goluri după greșeli personale și fotbalul te pedepsește”, a spus Flavius Stoican la Look TV.

Unicul obiectiv al celor de la Dinamo este acela de a nu pierde meciul cu Steaua. Stoican promite că va face totul pentru a le face viața grea rivalilor: „Vom încerca să punem probleme Stelei, chiar dacă nu suntem într-o postură convenabilă. Mergem încrezători, o să aibă un meci dificil cu noi”.

Dinu Gheorghe va fi, foarte probabil, noul președinte al lui Dinamo. Stoican spune că va discuta cu noul oficial, indiferent cine va fi și este dispus să colaboreze cu el.

„Dacă o să vină un alt președinte, o să am o discuție cu dânsul, dar important este ce facem noi în teren, nu ce se întâmplă în birou. Nu este problema mea cine va veni, din partea mea va avea tot sprijinul și voi face totul pentru ca lucrurile să meargă bine”, a încheiat antrenorul dinamoviștilor.

28 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: