Stoican: „Nu-mi pică bine că mi se cere demisia. Ne-am creat foarte multe ocazii” - LOOKPLUS
Stoican: „Nu-mi pică bine că mi se cere demisia. Ne-am creat foarte multe ocazii”

Stoican: „Nu-mi pică bine că mi se cere demisia. Ne-am creat foarte multe ocazii”

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a fost nemulțumit de rezultat la finalul remizei cu FC Botoșani, dar în opinia sa echipa și-a creat foarte multe ocazii.

Dinamo nu a mai înscris de trei meciuri consecutive și criza din Ștefan cel Mare se adâncește. Tehnicianul „câinilor” este totuși de părere că jocul prestat de echipa sa este dătător de speranțe pe viitor.

„Ne-am creat atâtea ocazii clare. Să ne aducem aminte în prima repriză Bilinski, apoi Alexe, Rotariu în partea a doua…Să-ți creezi atât de multe șanse împotriva unei echipe atât de organizate, ne dă încredere pe viitor”, a spus Stoican la Look TV.

Puținii suporteri care au venit la stadion au cerut din nou demisia antrenorului, la fel ca la umilința cu Chiajna. Stoican crede că este o reacție normală și promite că vor veni și rezultatele, mai ales că în opinia sa, următorul adversar, CSMS Iași, nu este un adversar de temut.

„Nu-mi pică bine, dar este normal ca atunci când nu reușim să câștigăm, oamenii să fie nemulțumiți. Nu este un sentiment plăcut. Am încredere în acești jucători și fiți convinși că echipa își va reveni. O să vină și victoria, eu cred în acești băieți. Întâlnim la Iași un adversar nu prea de temut”, a mai spus antrenorul „câinilor”.

Mijlocașul Bogdan Gavrilă a fost foarte dezamăgit de atitudinea suporterilor și spune că aceștia mai mult încurcă echipa: „Practic nu jucăm noi în 12 oameni, ci adversarii noștri. Suporterii au pe de o parte dreptate, dar nu vin la meciuri și cei puțini care vin pun mare presiune pe noi”.

3 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: