Stoican își asmute ”haita” asupra moldovenilor: ”Botoșaniul e o echipă arțăgoasă, dar vom fi cel puțin la nivelul lor” - LOOKPLUS
Stoican își asmute ”haita” asupra moldovenilor: ”Botoșaniul e o echipă arțăgoasă, dar vom fi cel puțin la nivelul lor”

Stoican își asmute ”haita” asupra moldovenilor: ”Botoșaniul e o echipă arțăgoasă, dar vom fi cel puțin la nivelul lor”

Antrenorul dinamovist vede în continuare doar trei echipe capabile să se bată pentru titlu, Steaua, Astra și Petrolul Ploiești.

Dinamoviști au plecat în această dimineață spre Botoșani, unde vor întâlni, mâine, echipa locală. Pus în gardă de declarațiile ”războinice” ale moldovenilor, Flavius Stoican, care nu se va afla pe banca tehnică din cauza suspendării primite după meciul cu Concordia Chiajna, și-a mobilizat jucătorii și este convins că aceștia vor obține un rezultat pozitiv.

”Important e ce facem noi înaintea unui meci, e greu fără mine pe bancă, dar vor avea o evoluție bună și vom câștiga. Botoșaniul e o echipă arțăgoasă, dar ne vom ridica cel puțin la nivelul lor. Important e să avem luciditatea să câștigăm meciul. Lazăr și Bilinski sunt accidentați, e o pierderea grea, dar ne vom bate și fără ei”, a declarat Stoican.

Tehnicianul dinamovist l-a lăudat pe Sânmărtean pentru execuția spectaculoasă reușită aseară, când a marcat un gol direct din corner în partida cu Gaz Metan (3-1). Totuși, el și-a menținut opinia că Steaua nu va avea un parcurs simplu în campionat și că Petrolul și Astra rămân două contracandidate serioase în lupta la titlu pentru rivalii din Ghencea.

”N-am văzut meciul Stelei, dar am văzut golul lui Sânmărtean. Steaua are jucători capabili de asemenea execuții și a meritat victoria. Însă nu doar Steaua se bate la campionat, mai sunt și Astra și Petrolul”, a mai spus antrenorul ”câinilor”.

13 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: