Stoican e resemnat: „Fotbalul e nedrept. Am dominat la toate capitolele” - LOOKPLUS
Stoican e resemnat: „Fotbalul e nedrept. Am dominat la toate capitolele”

Stoican e resemnat: „Fotbalul e nedrept. Am dominat la toate capitolele”

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, consideră că echipa sa a dominat meciul de la Brașov și ar fi meritat cele trei puncte. Tehnicianul a explicat și motivele pentru care de fiecare dată lasă mai mulți jucători importanți în afara lotului.

„Fotbalul este nedrept, cel puțin în acest meci ne-a pedepsit, pentru că am controlat jocul de la un capăt la altul. Meciul s-a decis în urma unei faze fixe, suntem dezamăgiți, pentru că am avut jocul la îndemână. Am dominat Brașovul la toate capitolele, mai puțin pe tabela de marcaj. Vreau să-i felicit pe jucătorii gazdă pentru că au crezut până la final. Și noi am sperat, dar e păcat că am luat un asemenea gol”, a spus Flavius Stoican, la microfonul Look TV.

Antrenorul dinamoviștilor nu-și reproșează faptul că ia decizii uneori contestate în ceea ce privește numele jucătorilor care nu prind lotul: „Nu e nicio problemă că au rămas trei jucători importanți în afara lotului. Data trecută au rămas cinci în afara lotului. Mereu vor rămâne câte cinci-șase. Pentru mine toți sunt importanți”.

În ceea ce privește scandările fanilor dinamoviști, care-i cer demisia, Stoican este ferm: i se pare un lucru normal să o facă, atât timp cât echipa nu are rezultate.

„Bilinki merită banderola de căpitan pentru că a marcat cele mai multe goluri. Este jucătorul care pe zi ce trece crește. Este normal ca atunci când echipa pierde, suporterii să fie nemulțumiți”, a mai spus Stoican.

21 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: