Stoican: "Victoria ne dă moral pentru meciurile cu Mioveni şi Steaua". Câţi dinamovişti recomandă la naţională - LOOKPLUS
Stoican: „Victoria ne dă moral pentru meciurile cu Mioveni şi Steaua”. Câţi dinamovişti recomandă la naţională

Stoican: „Victoria ne dă moral pentru meciurile cu Mioveni şi Steaua”. Câţi dinamovişti recomandă la naţională

Dinamo a câştigat cu Pandurii printr-un gol marcat în prelungirile meciului. Flavius Stoican şi-a lăudat jucătorii la finalul partidei încheiate cu 3-2 pentru „câinii roşii”.

„Am reuşit o victorie pe final, una muncită şi pe deplin meritată. Astăzi s-au întâlnit două echipe care joacă fotbal, care creează faze spectaculoase. Am întâlnit un adversar foarte bun, au o plăcere în a construi faze de atac, au jucători foarte buni, dar nici noi nu am fost mai prejos. Am avut multe situaţii clare de a înscrie, construite cu determinare, alergătură şi atitudine. E o victorie foarte mare, care ne dă încredere pentru cele două meciuri care urmează. Oamenii care au fost la stadion au avut ce vedea, mai puţin cei patru suporteri care ne huiduie şi îi critică mereu pe jucători. Au văzut un spectacol şi două echipe care şi-au dorit victoria”, a declarat Stoican la Look TV.

Tehnicianul speră ca elevii săi să aibă aceeaşi determinare şi în duelurile cu Mioveni (Cupă) şi Steaua (campionat). „Ne dorim să mergem mai departe în Cupă, chiar dacă întâlnim o echipă care, la prima vedere, pare outsideră. Ne va aştepta un meci greu, contra unei formaţii bine aşezate pe teren, cu un antrenor tânăr. Să treacă acest meci şi după aceea ne vom gândi la partida cu Steaua. Nimeni nu e de nebătut în România. Sânmărtean e un jucător talentat, are un control foarte bun al balonului, îţi dă senzaţia că joacă din plăcere. E unul dintre cei mai buni jucători români la ora actuală”, a afirmat Stoican.

„Sigur vor fi mulţi dinamovişti la naţională”

Antrenorul „câinilor” e convins că cel puţin doi dinamovişti vor fi convocaţi la naţională pentru meciurile cu Irlanda de Nord (preliminarii Euro 2016) şi Danemarca (amical). „Sunt convins că o să avem mulţi dinamovişti la naţională. Cel puţin doi jucători vor face parte din echipa naţională, pentru că merită. Sunt bucuros că am astfel de băieţi”, a precizat Stoican, care a vorbit şi despre situaţia lui Filip, care a părăsit terenul accidentat: „Filip are o problemă la piramida nazală, o fractură din primele estimări. El a alergat, a pus piciorul la minge, iar pe mine mă interesează astfel de jucători. Trebuie să-l laud pe acest băiat”.

26 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: