Stoican e fair-play. „Steaua a meritat victoria. Are jucători de mare clasă” - LOOKPLUS
Stoican e fair-play. „Steaua a meritat victoria. Are jucători de mare clasă”

Stoican e fair-play. „Steaua a meritat victoria. Are jucători de mare clasă”

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a declarat la finalul partidei pierdute cu 0-3 în fața Stelei că adversarul a meritat victoria și diferența au făcut-o fotbaliștii, mai valoroși decât ai săi.

„A fost o partidă echilibrată, diferența a făcut-o experiența, au jucători cu multe meciuri, jucători cu calitate. Am avut și noi situațiile noastre în prima repriză, dar am primit un gol înainte de pauză, am încercat să punem presiune în partea a doua, ne-am creat oportunități clare. Apoi am primit un gol pe neșansă, dintr-un carambol mingea a sărit la Papp și acela cred că a fost momentul final. Până la urmă a fost o victorie meritată a Stelei, au arătat că au în componență jucători de clasă”, a spus Stoican, la Look TV.

Antrenorul lui Dinamo știe de ce are nevoie echipa sa pentru ca pe viitor să obțină rezultate: „Nouă ne lipsește răbdarea, eu am încredere în acești jucători, în iarnă trebuie să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie. Mi-am dorit mult să câștig, toți ne-am dorit. Credeți-mă, cel puțin în prima repriză am jucat de la egal la egal, dar diferența o fac jucătorii de clasă, de mare valoare. A fost o atmosferă frumoasă, e important că vin oamenii la astfel de meciuri”.

31 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: