Stoican are zilele numărate la Dinamo! Un fost selecționer al Serbiei e dorit din vară să facă echipă - LOOKPLUS
Stoican are zilele numărate la Dinamo! Un fost selecționer al Serbiei e dorit din vară să facă echipă

Stoican are zilele numărate la Dinamo! Un fost selecționer al Serbiei e dorit din vară să facă echipă

Dinamo stă pe un butoi de pulbere după înfrângerea de la Brașov, iar fanii și conducerea l-au luat în colimator pe Flavius Stoican. Tehnicianul a pierdut într-o manieră dezamăgitoare primele două meciuri de la revenirea sa în Groapă și începe să fie izolat.

Umilința din meciul cu Chiajna (0-3) și eșecul cu FC Brașov (0-1), ultimul în condițiile în care Dinamo a beneficiat și de superioritatea numerică pe teren, au tulburat și mai mult apele în Ștefan cel Mare. Revenit în ”Groapă” după demiterea lui Mihai Teja, Flavius Stoican are zilele numărate la echipă. Stoican are în contract o clauză potrivit căreia clubul ar trebui să-i plătească despăgubiri dacă va fi dat afară până în vară, așa că este puțin probabil să-l demită în termen scurt.

Chiar și așa, tehnicianul mai are la dispoziție doar două luni până la finalul campionatului, după care șansele de a continua la Dinamo sunt aproape nule. Surse din cadrul clubului susțin că patronul Ionuț Negoiță s-a interesat încă din iarnă de Vladimir Petrovic, fost selecționer al naționalei Serbiei între 2010 și 2011. Antrenor cu experiență, Petrovic a mai pregătit-o pe Steaua Roșie Belgrad, echipă cu care a câștigat un titlu, dar și naționalele Chinei, Irakului și Yemenului.

În plus, acesta nu este total străin de fotbalul românesc. Timp de câteva luni, el a pregătit-o pe FC Timișoara, chiar înainte de a-l înlocui pe Radomir Antic la cârma naționalei Serbiei. În plus, Petrovic îl cunoaște foarte bine pe managerul ”câinilor”, Daniel Stanciu. Cei doi au colaborat în Banat, pe vremea cânnd Vladimir Petrovic era antrenorul Timișoarei, iar Stanciu era team-manager.

22 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: