Stoican: "Am câștigat cu multă șansă". Ce zice despre conflictul cu suporterii dinamoviști - LOOKPLUS
Stoican: „Am câștigat cu multă șansă”. Ce zice despre conflictul cu suporterii dinamoviști

Stoican: „Am câștigat cu multă șansă”. Ce zice despre conflictul cu suporterii dinamoviști

Flavius Stoican recunoaște că elevii săi s-au impus cu mult noroc în fața rivalilor din Giulești. Tehnicianul nici nu se gândește să plece de la cârma dinamoviștilor, deși fanii i-au cerut din nou demisia.

„A fost un meci plin de suspans, eram nevoiți să câștigăm chiar dacă întâlneam o echipă aflată în criză. Am întâlnit un adversar foarte bun, care și-a creat ocazii, pot spune că am câștigat cu șansă. Sunt fericit că am învins, aveam nevoie să ieșim din criză”, a declarat Stoican la Look TV.

Deși Dinamo s-a impus, fanii i-au cerut tehnicianului demisia la finalul partidei. „Cel mai important pentru mine este că apostrofările suporterilor sunt asupra mea, iar jucătorii sunt lăsați în pace. Eu nu prea aud lucrurile astea, pentru că sunt concentrat pe joc. Suporterii vor fi aproape de noi atunci când o să avem victorii, când jocul o să placă. Momentan, suferim la construcție, avem o oarecare teamă, dar sper să dispară acest lucru odată cu acest meci”, a precizat Stoican.

„Ne vom juca șansa”

Antrenorul „câinilor” a prefațat și disputa cu Craiova. „Îmi pare rău pentru Rapid, au șanse din ce în ce mai mici de salvare, dar important pentru mine este Dinamo și victoria de astăzi. O să vedeți un Dinamo din ce în ce mai bun, care joacă și își creează ocazii. Acum, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, pentru că urmează un meci greu cu Craiova. Mergem să ne jucăm șansa”, a transmis Stoican.

11 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: