Stoican a declarat război Stelei: "Avem încredere în noi, orice e posibil!" - LOOKPLUS
Stoican a declarat război Stelei: „Avem încredere în noi, orice e posibil!”

Stoican a declarat război Stelei: „Avem încredere în noi, orice e posibil!”

Dinamo a fost eliminată surprinzător din Cupa României de CS Mioveni, care s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Ayza. Flavius Stoican speră ca elevii săi să răzbune eșecul de marți în derby-ul cu Steaua, programat vineri, de la ora 20.30, pe Look TV.

Claudiu Niculescu și-a îngenuncheat echipa de suflet. CS Mioveni, formație antrenată de fostul „câine”, s-a calificat în sferturile Cupei, după ce a eliminat-o pe Dinamo. „Știam că este o echipă periculoasă și că ne va aștepta o partidă grea. La fel de adevărat e că trebuia să avem și un pic de șansă. Meciul a plecat de la un 1-0 pentru Mioveni, pe o greșeală a noastră colectivă. Apoi, în a doua repriză, am avut multe situații de a marca, dar nu am reușit să le fructificăm. Simțeam de pe margine că indiferent ce facem, mingea nu vrea să intre în poartă! Este mai mult decât un duș rece, este o tristețe mare”, a afirmat Flavius Stoican.

Supărat pe Niculescu

Tehnicianul „câinilor” a ținut să-l felicite și, totodată, să-l urecheze pe Claudiu Niculescu, căruia i-a reproșat faptul că echipa sa a tras mult de timp pentru a-și adjudeca victoria. „Îl felicit pe Claudiu Niculescu că a reușit să meargă mai departe în această competiție, datorită muncii lui și datorită încrederii pe care o oferă jucătorilor săi. Nu am vorbit cu el după meci, am fost puțin supărat că a tras de timp și am plecat mai repede la vestiare. Dar, el face tot ce îi stă în putință să câștige un meci, indiferent de motivele pe care le pune în practică”, a subliniat Stoican.

„Nu pornim cu prima șansă, dar orice e posibil!”

Eliminați din Cupă, dinamoviștii sunt obligați să câștige derby-ul cu Steaua pentru a fi iertați de fani. „Trebuie să mergem cu încredere pe Arena Națională, unde o să ne aștepte o partidă foarte grea. Cu Mioveni am fost favoriți, dar ați văzut că ei au reușit să ne bată. Așa, nici noi nu plecăm cu prima șansă în meciul de vineri, dar orice e posibil”, se încurajează Stoican.

29 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: