Steliştii, făcuţi KO de mureşeni! Rusescu şi Keşeru au ajuns la spital! (VIDEO) - LOOKPLUS
Steliştii, făcuţi KO de mureşeni! Rusescu şi Keşeru au ajuns la spital! (VIDEO)

Steliştii, făcuţi KO de mureşeni! Rusescu şi Keşeru au ajuns la spital! (VIDEO)

Partida de la Târgu Mureş a început într-o atmosferă tensionată. Costel Gâlcă a fost nevoit să facă toate cele trei schimbări după numai câteva minute de la fluierul de start al meciului.

Claudiu Keşeru, Iasmin Latovlevici şi Raul Rusescu au fost schimbaţi în decurs de numai 7 minute, după ce au fost accidentaţi grav de către adversari. Primul a fost lovit cu piciorul în ceafă, de N”Doye, dar mijlocaşul a scăpat nepedepsit. Atacantul oaspeţilor a părăsit inconştient terenul din cauza loviturii primite şi a ajuns de urgenţă la spital!

Iasmin Latovlevici a fost şi el schimbat după ce a acuzat o durere la coapsă. Intrat în locul lui Keşeru, Rusescu nu s-a putut bucura nici el prea mult timp de partidă. Fostul fotbalist al Sevillei a fost lovit cu cotul de Gabi Mureşan şi a ieşit de pe teren cu ochiul vânăt. Din cauza loviturii primite, Rusescu a fost şi el transportat la spital.

În drumul către vestiare, oficialii Stelei au sărit la gâtul lui Istvan Kovacs, căruia i-au reproşat faptul că nu i-a acordat cartonaşul roşu lui Mureşan. Mijlocaşul mureşenilor a văzut doar galben pentru lovitura care i-a aplicat-o lui Ruse.

26 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: