Steaua știe să joace și fotbal! S-a distrat cu Petrolul și este în finala Cupei României - LOOKPLUS
Steaua știe să joace și fotbal! S-a distrat cu Petrolul și este în finala Cupei României

Steaua știe să joace și fotbal! S-a distrat cu Petrolul și este în finala Cupei României

Sursa Foto: gsp.ro

Steaua s-a calificat în finala Cupei României după un meci în care a dat impresia că nu are nicio emoție în îndeplinirea obiectivului. Pentru „roș-albaștrii” au înscris Popa (21), Iancu (33) și Tănase (69), în timp ce golul oaspeților a fost reușit de Ipsa, în minutul 71. Finala Steaua – „U” Cluj se va disputa, cel mai probabil, pe Cluj Arena.

Steaua și-a adus aminte cum se joacă fotbalul exact atunci când a avut cea mai mare nevoie. În urma jocului prestat în multe dintre partidele din 2015, campioana nu părea favorită certă în opinia unora dintre oamenii de fotbal. Dar cei 14.000 de spectatori veniți pe Arena Națională au reprezentat o motivație în plus pentru băieții lui Gâlcă.

Popa l-a pus pe Pecanha în situația de a scoate pentru prima oară mingea din poartă în minutul 21, după o fază la care s-a descurcat excelent: dribling scurt, mingea pe stângul și șut fără speranțe pentru gal-keeperul prahovenilor. Petrolul a resimțit din plin șocul și Iancu a arătat încă o dată că are calități incontestabile, care uneori ies la iveală fără prea mult efort depus. A profitat din plin de greșeala apărării adverse, dar are marele merit că a lovit excelent cu stângul mingea care l-a lăsat spectator pe portarul Petrolului.

Minunăție de gol al lui Cristi Tănase

Repriza a doua a fost una în care echipa lui Gâlcă a încântat pe alocuri, dar și atunci când nu a făcut-o, a dat dovadă de maturitate și că deține relații de joc care la un moment dat păreau uitate undeva în „era” Reghecampf. Tănase nu a putut înscrie din 3 metri în minutul 50, apoi Țucudean și-a prelungit o minge și deficitul de viteză al atacantului s-a văzut din plin. Minutul 57 l-a pus la grea încercare pe Pecanha după un șut al lui Varela, iar Iancu, scăpat singur spre poartă, a fost blocat la timp.

Cojocaru s-a mai dezmorțit puțin la șutul lui Teixeira, care a trecut pe lângă poartă, pentru ca bijuteria serii să vină din gheata lui Tănase. Extrem de contestatul căpitan al Stelei a șutat superb, aproape de vinclu, iar campioana avea deja biletele pentru cea de-a 31-a finală de cupă din istoria clubului, încă din minutul 68. Golul lui Ipsa după doar două minute nu a fost decât o palidă consolare pentru Rednic și ai săi, iar Steaua face un pas uriaș spre îndeplinirea unuia dintre obiectivele fixate pentru acest sezon.

2 aprilie 2015

Un comentariu To “Steaua știe să joace și fotbal! S-a distrat cu Petrolul și este în finala Cupei României”

  1. BRAVO STEAUA UN PRIM PAS FACUT CALIFICAREA IN FINALA CUPEI ROMANIEI SI CRED CA O VA CASITIGA TINETIO TOT ASA FORTA STEAUA HAI STEAUA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: