Steaua, obligată să câştige cu FC Zurich! Ce prim 11 va folosi Reghe - LOOKPLUS
Steaua, obligată să câştige cu FC Zurich! Ce prim 11 va folosi Reghe

Steaua, obligată să câştige cu FC Zurich! Ce prim 11 va folosi Reghe

Doar cu un singur punct după două meciuri, Steaua e obligată să câştige astăzi în faţa lui FC Zurich, pentru a mai spera la primăvara europeană. Partida are loc pe Arena Naţională, de la ora 20:00.

Laurenţiu Reghecampf se confruntă cu mari probleme de lot înaintea duelului din această seară. Tehnicianul nu poate conta pe 8 jucători. Enache este suspendat, iar Moke, Achim, Filip, Aganovic, Pintilii şi Florin Tănase sunt accidentaţi, în timp ce Bogdan Mitrea a fost izgonit de la prima echipă după eşecul cu Gaz Metan Mediaş (0-1).

„Indiferent ce calcule facem, este foarte important să câștigăm meciul cu Zurich. Nu vom schimba sistemul, dar va trebui să folosim jucătorii apți. Indiferent cine va intra pe teren, sperăm să câștigăm. Este foarte bine că jucătorii au în cap asta, să joace cât mai bine. Sunt sigur că va exista determinare, că jucătorii sunt motivați. Zurich este o echipă masivă, puternică, cu tradiție bogată. S-au întărit, trebuie să fim foarte atenți. Vor evolua cu mare ambiție, sunt periculoși la fazele fixe, dar sper ca noi să rezolvăm meciul”, a subliniat Reghe.

Echipa de start: Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Adi Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

20 octombrie 2016

2 comentarii la acest articol To “Steaua, obligată să câştige cu FC Zurich! Ce prim 11 va folosi Reghe”

  1. • LOCURI DE MUNCĂ ONLINE! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piața globală. NU este necesară niciun fel de experiență! Asigurăm suport și logistică în desfășurarea activității. Lucrați într-un mediu plăcut, proactiv. Oferim șanse reale de avansare în cariera! Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substanțiale. Se lucrează part-time (în timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maximă și dorința de a învăța ceva absolut nou și de viitor. Sunt suficiente studiile medii. Cerem cunoștințe minime de operare pe Internet, de lucru cu fișiere word și pdf și navigare online. Cereți DETALII la munca-online-de-acasa@hotmail.com .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: