Steaua, făcută K.O. de Astra! Giurgiuvenii au dat lovitura în minutul 90+5! - LOOKPLUS
Steaua, făcută K.O. de Astra! Giurgiuvenii au dat lovitura în minutul 90+5!

Steaua, făcută K.O. de Astra! Giurgiuvenii au dat lovitura în minutul 90+5!

Fanii s-au întors alături de Steaua la Piteşti, însă fotbalul a lipsit cu desăvârşire pe arena unde „gâscanul” Dobrin făcea spectacol în trecut!

Marius Şumudică a surprins pe toată lumea şi a adoptat o tactică ultra-defensivă, fiind clar pentru toată lumea că giurgiuvenii au venit în deplasarea de la Piteşti cu scopul de a obţine un punct. Au obţinut totuşi victoria, în ultima secundă a partidei!

În minutul 18, Boldrin a preluat o minge în careul Stelei, însă a fost lovit peste picioare de Varela. Arbitrul Petrescu a lăsat jocul să continue, iar mijlocaşul s-a ridicat şi fost lovit din nou de fundaşul gazdelor, însă nici de această dată arbitrul nu a acordat penalty. Decizie eronată!

Papp şi De Amorim puteau fi eliminaţi în prima repriză! Papp l-a lovit pe jucătorul Astrei când se afla la pământ (’20), în timp ce brazilianul l-a lovit pe fundaşul Stelei cu cotul în gură (’26).

Adi Popa a ratat cea mai mare ocazie a meciului! Jucătorul Stelei a scăpat singur cu Lung Jr., dar a şutat în portar (’28). Astra a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 54, dar şutul lui De Amorim a fost respins în corner de Niţă. Oaspeţii puteau da lovitura în minutul 76, dar lovitura spectaculosă de cap a lui Boldrin s-a soldat cu corner, după o intervenţie excelentă a lui de Niţă! Acelaşi Niţă a fost erou un minut mai târziu, atunci când l-a blocat pe Budescu, scăpat singur spre poartă (’76)!

Stanciu a fost ghinionist în finalul meciului, când mingea trimisă din voleu a fost respinsă cu greu în corner de Lung Jr. (’88)! Găman a detonat bomba la Piteşti, în minutul 90+5, cu o lovitură de cap trimisă la vinclu! O victorie cât un întreg campionat pentru Astra în faţa rivalei!

Astra rămâne lider în Liga 1 Orange, cu 40 de puncte, în timp ce Steaua ocupă locul patru în clasament cu 30 de puncte. Campionii sunt mai aproape de locul de play-out decât de primul loc, în acest moment.

29 noiembrie 2015

Un comentariu To “Steaua, făcută K.O. de Astra! Giurgiuvenii au dat lovitura în minutul 90+5!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: