Steaua are motive să se teamă! "De la anul, Dinamo se bate la titlu!" - LOOKPLUS
Steaua are motive să se teamă! „De la anul, Dinamo se bate la titlu!”

Steaua are motive să se teamă! „De la anul, Dinamo se bate la titlu!”

Jucătorii lui Dinamo laudă Viitorul lui Gheorghe Hagi și anunță obiective mărețe pentru „câini” din sezonul viitor. Traian Marc a mărturisit că a studiat la antrenamente modul în care Bogdan Mitrea execută loviturile de la 11 metri.

„Știam că Mitrea execută loviturile de la 11 metri, am vizionat un video înainte de meci cu excuțiile lui și se pare că am fost inspirat. Suporterii lui Dinamo sunt obișnuiți să se bată la campionat, din sezonul viitor ne vom bate pentru acest trofeu. Vom încerca să câștigăm meciurile rămase până la final”, a precizat portarul lui Dinamo.

Marius Alexe le prevede un viitor măreț elevilor lui Gheorghe Hagi. „Ne doream mult victoria, e o victorie de moral. Vrem să urcăm în clasament, pentru că trecem printr-un moment dificil. A fost un moment decisiv când Marc a apărat penalty-ul, ne-a dat încredere. Viitorul e o echipă frumoasă, cu jucători tineri și tehnici. Era o presiune să-i învingem, e o echipă bună, care în viitor va da fotbaliști importanți pentru echipa națională”, a punctat atacantul.

8 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: