Steaua a învins Dinamo într-un meci cu incidente grave și se apropie la 2 puncte de lider (VIDEO) - LOOKPLUS
Steaua a învins Dinamo într-un meci cu incidente grave și se apropie la 2 puncte de lider (VIDEO)

Steaua a învins Dinamo într-un meci cu incidente grave și se apropie la 2 puncte de lider (VIDEO)

Campioana en-titre s-a impus în marele derby cu 3-1 și continuă să spere la titlu. Echipa lui Costel Gâlcă s-a apropiat la două puncte de liderul ASA Târgu Mureș și așteaptă acum un pas greșit al ardelenilor.

Fără nicio victorie în ultimele 10 meciuri directe cu marea rivală din Ghencea, formația lui Flavius Stoican pornea cu șansa a doua în confruntarea din această seară. Ultrașii dinamoviști au întârziat primul fluier al centralului Cristi Balaj, după ce au aruncat cu torțe și fumigene, iar startul meciului s-a dat după câteva minute bune. (VEZI VIDEO)

Chiar și așa, formația lui Costel Gâlcă a început ceva mai bine și a trecut pe lângă gol după 15 minute de joc, când Chipciu a destabilizat apărarea dinamovistă și i-a trimis lui Nicușor Stanciu, însă șutul acestuia a ocolit puțin poarta lui Marc. (VEZI VIDEO)

A fost singura ocazie importantă în prima repriză, care a fost mai degrabă una anostă, iar totul s-a rezumat la o luptă surdă, cu multe greșeli de ambele părți și fără faze notabile.

Imediat după reluare, fanii dinamoviști au dezlănțuit iadul pe Arena Națională. O petardă explodată lângă Arlauskis l-a obligat pe lituanian să se refugieze la vestiare, urmat de coechipierii săi, iar Balaj a fost nevoit să întrerupă jocul. Partida s-a reluat abia după aproape 20 de minute de parlamentări. (VEZI VIDEO)

Campionii au reușit să deschidă scorul în minutul 76, după o gravă greșeală a fundașilor dinamoviști. Bărboianu l-a faultat clar în careu pe Stanciu, iar acesta l-a executat pe Marc de la punctul cu var. (VEZI VIDEO)

Același Nicușor Stanciu a reușit dubla, în minutul 79, la capătul unei faze splendide și meciul părea decis (VEZI VIDEO)

Dinamo a dat senzația că poate reveni pe final, când Elhamed a reușit să-l învingă pe Arlauskis, cu un șut din apropiere (VEZI VIDEO)

În plină dominare a gazdelor, Țucudean a scăpat în careu și a fost agățat de Bunoza, iar Balaj a acordat din nou lovitură de pedeapsă. Prepeliță a transformat cu sânge rece și a stabilit rezultatul final, Dinamo – Steaua 1-3. (VEZI VIDEO)

3 mai 2015

Un comentariu To “Steaua a învins Dinamo într-un meci cu incidente grave și se apropie la 2 puncte de lider (VIDEO)”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: