Stanciu, în Serie A! Ofertă de nerefuzat pentru "perla" vicecampioanei - LOOKPLUS
Stanciu, în Serie A! Ofertă de nerefuzat pentru „perla” vicecampioanei

Stanciu, în Serie A! Ofertă de nerefuzat pentru „perla” vicecampioanei

Nicuşor Stanciu are şanse infime să mai îmbrace tricoul Stelei şi în sezonul viitor.

Presa din Italia scrie că Chievo a înaintat o ofertă de trei milioane de euro pentru „perla” vicecampioanei României. Tuttomercatoweb.com informează faptul că cei de la Verona vor „să finalizeze afacerea” înainte ca România să-şi încheie aventura la EURO 2016.

Stanciu s-a aflat în vizorul lui Chievo şi pe vremea când evolua la FC Vaslui. Italienii s-au consultat în privinţa transferului şi cu Paul Papp, fostul jucător al echipei din Serie A.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va accepta oferta lui Chievo. Patronul Stelei a anunţat faptul că vrea cel puţin 10 milioane de euro pentru Stanciu, cotat în acest moment la 3.5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

„Dacă îl mai țin un an sau doi, o să iau și eu 10 milioane. Nici 10 milioane dacă ar da Milan, înainte de calificări nu-l dau. Păi, de ce să iau 10 pe Stanciu, cănd eu pot să iau 25, 30? Trebuie să fii fraier să îl dai pe Stanciu cu 10 milioane și să nu aștepți să iei 30 din Champions League”, a transmis Gigi Becali.

15 iunie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: