Șoc la naționala Ungariei, chiar înaintea meciului cu România. Selecționerul Pinter, demis din cauza rezultatelor - LOOKPLUS
Șoc la naționala Ungariei, chiar înaintea meciului cu România. Selecționerul Pinter, demis din cauza rezultatelor

Șoc la naționala Ungariei, chiar înaintea meciului cu România. Selecționerul Pinter, demis din cauza rezultatelor

Federația de fotbal din țara vecină i-a reziliat contractul lui Attila Pinter, cu mai puțin de o lună înaintea meciului cu România. Pal Dardai a fost numit interimar.

Cutremur la naționala Ungariei, cu puțin timp înaintea meciului cu România, din preliminariile Euro 2016. Selecționerul Attila Pinter a fost demis, iar în locul său a fost numit Pal Dardai. Federația maghiară i-a imputat lui Pinter înfrângerea cu Irlanda de Nord (1-2), din debutul campaniei de calificare.

Noul selecționer este privit ca un salvator și vine cu experiența acumulată în anii petrecuți în Bundesliga, la Hertha Berlin. În vârstă de 38 de ani, Dardai va avea ca obiectiv câștigarea meciurilor cu România și Insulele Feroe, caz în care ar putea fi confirmat la cârma reprezentativei ungare și în 2015.

România și Ungaria se vor întâlni pe 11 octombrie, la București. Ambele echipe au disputat până acum câte un singur meci în preliminariile Campionatului European. Tricolorii au învins Grecia, la Atena, cu 1-0, în timp ce maghiarii au pierdut chiar pe teren propriu cu Irlanda de Nord, 1-2. Primul loc în grupă este ocupat de Finlanda, urmată de Irlanda de Nord și România, toate cu câte 3 puncte. Pe ultimele trei poziții se situează Ungaria, Grecia și Insulele Feroe, toate fără niciun punct.

18 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: