Şoc la echipa naţională! Contractul lui Daum poate fi rupt! - LOOKPLUS
Şoc la echipa naţională! Contractul lui Daum poate fi rupt!

Şoc la echipa naţională! Contractul lui Daum poate fi rupt!

Christoph Daum ar putea pleca din România mai repede decât se aştepta.

Neamţul a fost adus în vară pe banca naţionalei, dar venirea sa a creat un scandal monstru. Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, a contestat în justiţie numirea lui Daum ca selecţioner, iar procesul e pe rol la Judecătoria Sectorului 2.

Potrivit ziare.com, o decizie în acest caz va fi luată pe 29 noiembrie. Practic, judecătorul va hotărî dacă numirea lui Daum a fost legală. Prunea contestă faptul că la şedinţa CEx în care Daum a fost ales selecţioner nu s-a întrunit cvorumul necesar.

Pentru ca decizia CEx să fie validă, cel puţin 8 membri cu drept de vot ar fi trebuit să fie prezenţi. În cazul numirii lui Daum, au fost doar 7, conform sursei citate.

Astfel, contractul lui Daum poate fi reziliat prin ordin judecătoresc, iar fotbalul românesc se va confrunta cu o situaţia fără precedent. Practic, o nouă numire a lui Daum la cârma naţionalei va fi supusă din nou votului CEx, însă este greu de crezut că majoritatea va fi de acord cu acest lucru, având în vedere rezultatele mediocre ale naţionalei din ultima perioadă.

23 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: