Soarta lui Reghe a fost decisă! Comunicatul oficial dat de Al Hilal - LOOKPLUS
Soarta lui Reghe a fost decisă! Comunicatul oficial dat de Al Hilal

Soarta lui Reghe a fost decisă! Comunicatul oficial dat de Al Hilal

Laurentiu Reghecampf este contestat în Golf, după ultimele prestații avute de Al Hilal. În ultimele zile, suporterii i-au cerut să plece, iar presa arabă a anunțat că ar putea fi demis.

Trupa lui Reghe este în derivă, după ce a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie. Adus cu mare tam-tam la Al Hilal, românul și-a pierdut rapid popularitatea, iar suporterii au ajuns chiar să-i ceară demisia. Presa din Golf a anunțat că Laurențiu Reghecampf nu mai are viitor în Arabia Saudită. Arabii au scris că șeicul Abdulrahman bin Musa’ad i-ar fi cerut explicații fostului tehnician al Stelei și că acesta va fi demis în următoarele zile.

În ciuda ultimelor zvonuri, Al Hilal a trimis un comunicat oficial în care șefii clubului îl reconfirmă în funcție pe Laurențiu Reghecampf. ”În ceea ce privește informațiile din presă, vă putem spune că sunt neadevărate. Niciun alt comentariu nu poate fi făcut, deoarece suntem concentrați doar asupra muncii pe care o avem împreună cu antrenorul Laurentiu Reghecampf”, au anunțat cei de la Al Hilal.

4 decembrie 2014

Un comentariu To “Soarta lui Reghe a fost decisă! Comunicatul oficial dat de Al Hilal”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: