”SMURD” se plânge de criza de jucători de la Petrolul: ”Nu sunt mulțumit de lot”! - LOOKPLUS
”SMURD” se plânge de criza de jucători de la Petrolul: ”Nu sunt mulțumit de lot”!

”SMURD” se plânge de criza de jucători de la Petrolul: ”Nu sunt mulțumit de lot”!

Gigi Mulțescu reclamă problemele de efectiv cu care se confruntă Petrolul, din cauza plecărilor lui Hoban și Mutu și a accidentării lui Albin.

Petrolul va juca duminică împotriva celor de la Viitorul, într-un moment mai puțin fast pentru ploieșteni. Prahovenii vin după ”cutremurul” soldat cu îndepărtarea lui Răzvan Lucescu și înlocuirea acestuia cu Gigi Mulțescu. Tehnicianul poreclit ”SMURD”, după ce a antrenat nu mai puțin de 22 de echipe în cei 25 de ani de carieră, s-a arătat mai degrabă rezervat înaintea partidei de la Chiajna.

”Avem experiența tristă a anului trecut în care meciul cu Viitorul s-a pierdut. Suntem puțin rezervați și preocupați. Nu sunt mulțumit de lot! Hoban și Mutu au plecat, iar Albin este accidentat. În iarnă sperăm să punem la punct și lotul, avem nevoie de asta”, a spus Mulțescu.

Meciul Viitorul – Petrolul Ploiești se va disputa duminică, de la ora 18.30, pe stadionul ”Concordia” din Chiajna. Partida contează pentru etapa a noua a Ligii 1 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look PLUS.

26 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: