Situaţie dramatică la Poli Iaşi! "Nu mai dă bani nici pentru o fisă de telefon!" - LOOKPLUS
Situaţie dramatică la Poli Iaşi! „Nu mai dă bani nici pentru o fisă de telefon!”

Situaţie dramatică la Poli Iaşi! „Nu mai dă bani nici pentru o fisă de telefon!”

CSM Poli Iaşi nu a ieşit din criză nici după demiterea lui Nicolo Napoli. Moldovenii ocupă doar locul 12 în clasament, cu 12 puncte după 14 etape, şi tremură pentru salvarea de la retrogradare.

Nici din punct de vedere financiar, formaţia ieşeană nu o duce mai bine. Jucătorii, staff-ul şi angajaţii clubului au trei salarii restante, iar primarul i-a transmis lui Florin Prunea că nu va mai investi la echipă dacă fotbaliştii nu vor accepta reducerea salariului cu 30%.

„Domnul primar mi-a transmis clar că nu mai dă bani nici măcar pentru o fisă de telefon dacă jucătorii nu vor accepta reducerea salariilor cu 30 la sută. Însă, în cazul în care echipa se va califica în play-off, fotbaliştii vor primi înapoi 10 la sută din scădere. Deci, în cazul în care ne clasăm pe primele şase locuri după terminarea sezonului regulat, scăderea va fi de doar 20 la sută”, a declarat Prunea, conform Fanatik.

Jucătorii, sub presiune

Fotbaliştii au fost şi ei înştiinţaţi de decizia edilului. „Le-am transmis că au 24 de ore să-mi comunice decizia. Fiecare jucător va lua o hotărâre în nume propriu. Pentru că au familii, copii, cheltuieli diverse. Le-am pus în vedere cerinţa primarului, acum aştept un răspuns de la ei. Cei care nu vor accepta, nu avem ce să le facem. Au contracte şi vor fi plătiţi ca atare. Nu se pune problema să-i excludem din lot. Păi, sunt 17 fotbalişti sănătoşi în lot. Ce facem? Jucăm cu juniorii?”, a subliniat Prunea.

2 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: