Situaţie dramatică la Pandurii! Vedetele pleacă de la echipă. Narcis Răducan a depus şi el armele - LOOKPLUS
Situaţie dramatică la Pandurii! Vedetele pleacă de la echipă. Narcis Răducan a depus şi el armele

Situaţie dramatică la Pandurii! Vedetele pleacă de la echipă. Narcis Răducan a depus şi el armele

Sursa foto: panduriics.ro

Situaţie dramatică la Pandurii. După ce mai mulţi jucători importanţi ai echipei şi-au reziliat contractele, a venit rândul şi lui Narcis Răducan să depună armele. Fostul stelist nu va mai ocupa funcţia de preşedinte al clubului gorjean.

„Situația critică nu a fost depășită și nu poate fi depășită prea curând. Sunt îngrijorat, pentru că nu cred că se va mai depăși vreodată. Jucătorii vin pe rând că vor să-și rezilieze contractele. Pe lângă cei trei străini, acum și Țucudean, și Munteanu, dar și Răuță. Toți vor să rezilieze. Chiar dacă vor mai rămâne unii jucători, nu putem să mai vorbim despre performanță”, a precizat Răducan, conform Dolce Sport.

„Nu se pune problema să nu ne prezentăm la meciuri, unii fotbalişti vor rămâne până în iarnă și vor juca încă o lună, cât a mai rămas. Nu are rost să mai rămân. Eu am propus o reziliere amiabilă, pentru că motivul pentru care am venit la Pandurii, acela de a face performanță, a devenit imposibil. Mai am și eu de luat 4-5 salarii, bonusuri de performanță, de anul trecut, iar dacă se va ieși vreodată din această insolvență, vom lua și noi banii”, a subliniat Narcis Răducan.

8 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: