Situație disperată! Sunt aproape de faliment! - LOOKPLUS
Situație disperată! Sunt aproape de faliment!

Situație disperată! Sunt aproape de faliment!

Falimentul bate la ușa Universității Cluj! „Studenții” sunt în insolvență de trei ani, dar au mari probleme financiare și riscă să dispară de pe harta fotbalului românesc.

Conform gsp.ro, doi foști jucători ai „șepcilor roșii”, Emilian Dolha și Ionuț Neag, au solicitat intrarea clubului în faliment la Tribunalul Botoșani, acolo unde se judecă toate spețele în legătură cu Universitatea Cluj.

Avocatul AFAN, Lucian Enache, a vorbit despre gravitatea situației de la Cluj: „De când e în insolvență, Universitatea a acumulat datorii de 500.000 de euro numai din salarii neplătite jucătorilor. Instanța trebuie să ia măsuri, înseamnă că planul de reorganizare nu funcționează”.

Dolha a mărturisit că nu dorește intrarea clubului în faliment, ci recuperarea datoriei. „Dacă intră clubul în faliment, nu mai am nicio șansă să recuperez banii. Nu vreau asta, ci doar să-mi primesc drepturile. Dar măcar să se termine odată cu păcăleala asta! Nu noi îngropăm această echipă de tradiție, ci cei care o administrează! Păi, noi am jucat finala Cupei cu Steaua în 2015 și eram neplătiți de 7 luni”, a punctat jucătorul.

„N-am avut un ban de sărbători”

Situaţia la clubul de pe malul Someşului este disperată! Într-un interviu acordat actualdecluj.ro, un jucător a făcut mărturisiri despre realitatea tristă de la Cluj. “După ultima etapă ni s-a promis că ne vom primi câte un salariu până pe 15 decembrie, ne-a spus antrenorul asta. N-am avut un ban de sărbători, ce să facem, păi așa unde ajungem? Suntem tineri, dar nu suntem acum nici chiar niște copii de care trebuie să aibă grijă părinții, e prea mult. Noi venim la reunire, dar ce vom face apoi? Ce mâncăm, cu ce mergem, cu ce ne deplasăm, cu ce ne îmbrăcăm? Nu avem niciun fel de veste din club, nu se știe nimic, decât faptul că nu sunt bani. Va fi foarte greu când se reia campionatul”, a povestit jucătorul.

22 ianuarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: