Simona Halep, în sferturi la Eastbourne. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii - LOOKPLUS
Simona Halep, în sferturi la Eastbourne. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii

Simona Halep, în sferturi la Eastbourne. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Eastbourne, după ce a trecut de Tsvetana Pironkova, scor 6-7, 7-6, 7-5.

Partida a început miercuri, dar s-a oprit din cauza condițiilor meteo nefavorabile, la scorul de 7-6, 2-1, 40-30 pentru bulgăroaică. Meciul s-a reluat astăzi, în jurul orei 14:25.

Românca a pierdut primul set la tiebreak, deși a avut mai multe mingi de set! Constănțeanca a trăit periculos și în setul secund. Vesnina a condus cu 3-1, dar Halep a revenit și a făcut 5-3 și servea pentru adjudecarea setului. Tenismena din Bulgaria nu a cedat lupta și a egalat la 5-5. Cele două jucătoare și-au făcut propriul serviciu, astfel că actul secund s-a decis tot la tiebreak, unde, de această dată, Simona a avut câștig de cauză, impunându-se cu 7-4.

În setul decisiv, Pironkova s-a desprins la 4-2 și servea pentru 5-2, dar românca a făcut rebreak-ul. Halep a egalat la 4-4, menținând astfel suspansul. Simona a reușit să facă break-ul la 5-5 și servea pentru câștigarea partidei. Și a făcut-o bine! S-a impus cu 7-5, după un game fără emoții.

În sferturi, Halep va juca cu Caroline Wozniacki, care a învins-o pe Elena Vesnina, scor 6-1, 6-2.

29 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: