Simona e ON FIRE! Halep, în finala turneului de la Roland Garros, după o nouă victorie magnifică! - LOOKPLUS
Simona e ON FIRE! Halep, în finala turneului de la Roland Garros, după o nouă victorie magnifică!

Simona e ON FIRE! Halep, în finala turneului de la Roland Garros, după o nouă victorie magnifică!

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, după o victorie superbă obţinută în faţa Karolinei Pliskova, scor 6-4, 3-6, 6-3, după două ore de joc.

Partida a debutat sub semnul echilibrului, cele două jucătoare făcându-şi primul serviciu. Românca a reuşit însă break-ul la 1-1, situaţie de care a profitat până la finalul setului, câştigând astfel cu 6-4.

Condusă pe tabelă, cehoaica a fost mult mai incisivă în setul al doilea. După un început mai echilibrat, Pliskova s-a distanţat la 5-2, graţie unui break pe care l-a făcut la scorul de 3-2 pentru ea. S-a terminat 6-3, astfel că a doua finalistă a turneului de la Roland Garros s-a decis după disputarea setului decisiv.

Mult mai determinată, Simona a început ca din puşcă setul al treilea. A condus cu 4-1 după primele 5 game-uri, după ce s-a apărat eroic la mingi ce păreau imposibil de returnat! Cehoaica nu a abandonat însă lupta. Karolina s-a apropiat la 3-4 şi servea pentru a egala pe tabelă, dar tenismena din Constanţa a reuşit break-ul! Halep a servit impecabil şi s-a impus astfel cu 6-3!

În finală, Simona Halep va da piept cu Jelena Ostapenko. Letona s-a impus cu 7-6, 3-6, 6-3 în faţa elveţiencei Timea Bacsinszky. Dacă va câştiga turneul de la Paris, românca va deveni noul lider mondial!

8 iunie 2017

Un comentariu To “Simona e ON FIRE! Halep, în finala turneului de la Roland Garros, după o nouă victorie magnifică!”

  1. Oferta speciala munca part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: