Show total pe Arena Națională! FCSB - Dinamo 1-0, după un meci spectaculos - LOOKPLUS
Show total pe Arena Națională! FCSB – Dinamo 1-0, după un meci spectaculos

Show total pe Arena Națională! FCSB – Dinamo 1-0, după un meci spectaculos

FCSB a câștigat cu 1-0 în fața rivalei Dinamo și s-a apropiat la doar o singură lungime de liderul CFR Cluj.

Partidă spectaculoasă pe Arena Națională. FCSB și Dinamo au oferit un show de zile mari fanilor prezenți la meci. Prima ocazie importantă a derby-ului i-a aparținut lui Nemec, care a încercat să înscrie cu călcâiul, dar Niță a avut o paradă fabuloasă (’19). FCSB a răspuns prin Alibec, al cărui șut a trecut peste poartă (’22). Ovidiu Popescu a căutat și el drumul către gol, dar Penedo a avut o intervenție excelentă (’30). Elevii lui Nicolae Dică au deschis scorul prin Momcilovic, care a reluat la colțul scurt o centrare venită din corner de la Man (’31). Florinel Coman putea majora diferența pentru echipa sa, dar a trimis milimetric peste (’37).

Dinamoviștii au fost aproape de egalare pe finalul primei reprize, când Mahlangu a nimerit bara cu o torpilă de la mare distanță (’44). La reluare, vicecampionii puteau rămâne cu un om în minus, dar Romario Benzar a fost iertat de eliminare după o intrare dură asupra lui Nascimento (’45+1).

Cele două echipe au etalat un joc frumos și în actul secund. „Câinii” au semnat prima ocazie prin Hanca, însă dinamovistul a reluat alături din doar câțiva metri (’46). Steliștii au replicat prin Budescu, care a șutat violent din afara careului, dar Penedo a reușit să boxeze (’51). După niciun minut, Nemec a tras periculos de la marginea careului, însă Niță a avut o nouă intervenție salutară (’57). FCSB a răspuns prin Gnohere, care nu l-a putut învinge pe Penedo în două rânduri, din situații ideale (’59, ’75).

Steliștii puteau puncta încă o dată pe final de meci, dar Budescu a ratat un penalty obținut de Ovidiu Popescu (’77). S-a terminat 1-0 pentru FCSB, care s-a apropiat la doar un singur punct de liderul CFR Cluj.

24 septembrie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: