Show total la Ploieşti! Viitorul bate Petrolul, după un meci spectaculos! - LOOKPLUS
Show total la Ploieşti! Viitorul bate Petrolul, după un meci spectaculos!

Show total la Ploieşti! Viitorul bate Petrolul, după un meci spectaculos!

Viitorul a câştigat cu 2-1 pe terenul Petrolului, la capătul unui meci spectaculos. Ploieştenii rămân astfel cu doar 8 puncte după 25 de etape, iar salvarea de la retrogradare pare tot mai greu de atins pentru „lupii galbeni”.

Benzar a irosit prima ocazie a partidei în minutul 18, când a şutat puţin alături de la distanţă. La reluare, Viitorul a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de offside (’24). Reluările TV arată, însă, că autorul reuşitei, Chiţu, nu s-a aflat în poziţie afară din joc! La faza imediat următoare, Pablo de Lucas a trimis cu capul milimetric alături, spre dezamăgirea lui Gică Hagi (’32). Vlad Rusu a avut şi el golul în bocanc, însă a fost blocat excelent de Cobrea (’40). Goalkeeperul gazdelor a intervenit salvator şi în faţa lui Chiţu, scăpat singur spre poartă (’44).

Actul secund a fost la fel de animat. De Lucas şi-a luat revanşa pentru ratarea din prima repriză cu un gol înscris în minutul 59. Fostul jucător al Petrolului l-a învins pe Cobrea cu un şut plasat, din interiorul careului. Viitorul şi-a majorat diferenţa după nici două minute! Ganea şi-a trecut şi el numele pe lista mamrcatorilor, după ce a tras din unghi, la colţul lung!

Ploieştenii nu au cedat însă, lupta. Paolucci a redus din handicap din penalty, după un henţ comis în careu de Goulon (’65). Tănase putea risipi orice emoţie pentru echipa sa, dar s-a pierdut cu firea în faţa porţii adverse şi a ratat astfel şansa de a închide meciul (’79).

Prahovenii au cerut un nou penalty pe finalul meciului, la un presupus henţ în careu comis de Hodorogea, dar Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue (’88). Prestia a avut şansa egalării în ultimul minut de joc, dar a trimis peste din doar 8 metri (’90)! Scor final: 1-2!

21 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: