Show total la Cluj! CFR i-a administrat Timişoarei o căruţă de goluri - LOOKPLUS
Show total la Cluj! CFR i-a administrat Timişoarei o căruţă de goluri

Show total la Cluj! CFR i-a administrat Timişoarei o căruţă de goluri

CFR Cluj a câştigat cu 5-1 în faţa Timişoarei şi s-a apropiat la doar două lungimi de CSMS Iaşi, ocupanta primului loc în play-out, cu 32 de puncte. Bănăţenii se situează pe penultima poziţie, cu doar 19 puncte.

„Feroviarii” s-au întrecut în ratări în prima repriză. Jakolis a semnat prima mare ocazie în minutul 12, când a şutat în plasa laterală, din interiorul careului. La reluare, portarul oaspeţilor a intervenit miraculos din faţa lui Jakolis şi Nouvier, aflaţi în poziţii excelente de a marca (’20). Petrucci nu a fost nici el mai norocos. Italianul a trimis alături din doar câţiva metri (’22).

Timişorenii au rămas în 10 oameni, după ce Gomis a fost eliminat, după o gafă stupidă. Portarul bănăţenilor a ieşit în afara careului pentru a-l bloca pe Bud, dar a respins mingea cu mâna şi a primit cartonaşul roşu (’33). Clujenii au profitat de superioritatea numerică în minutul 44, când Nouvier a deschis scorul cu un şut sub transversală!

Trupa lui Conceicao şi-a continuat show-ul şi în actul secund. Ruiz a punctat pentru 2-0, din doar câţiva metri (’51). Timişorenii au redus din handicap după doar două minute, prin Goga, şi sperau la o revenire spectaculoasă. Ardelenii nu au avut însă milă de adversarii lor. Larie putea duce scorul la 3-1, dar a nimerit transversala cu o ghiulea de la distanţă (’62).

Bud şi-a răzbunat însă colegul, după ce a reluat în plasă o centrare a lui Jakolis (’66). Atacantul gazdelor a ratat incredibil în minutul 68, când a trimis cu capul peste dintr-o poziţie ideală! La faza următoare, Beleck şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu o execuţie spectaculoasă, din interiorul careului (’74). Lopez a închis tabela, cu un gol marcat în prelungirile partidei (’90+3). Scor final: 5-1!

30 aprilie 2016

2 comentarii la acest articol To “Show total la Cluj! CFR i-a administrat Timişoarei o căruţă de goluri”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: