Show pe Arena Națională! Steaua câștigă cu CFR, după un meci superb. Ovidiu Popescu a marcat un gol fabulos - LOOKPLUS
Show pe Arena Națională! Steaua câștigă cu CFR, după un meci superb. Ovidiu Popescu a marcat un gol fabulos

Show pe Arena Națională! Steaua câștigă cu CFR, după un meci superb. Ovidiu Popescu a marcat un gol fabulos

Steaua a obținut o victorie de aur în fața CFR-ului, scor 2-0, la capătul unui meci spectaculos.

Meciul a debutat cu o fază controversată. Steliștii au cerut penalty la o cădere în careu a lui De Amorim, dar Radu Petrescu a lăsat jocul să continue (‘8). La reluare, Omrani a ratat o ocazie monumentală. Atacantul l-a depășit ușor pe Momcilovic, a scăpat singur cu Niță, dar portarul vicecampioanei a reușit să devieze balonul în bara transversală (’12). Gazdele au replicat prin Boldrin, al cărui șut a fost respins in extremis de Mincă (’28). Ovidiu Popescu nu a fost nici el mai norocos. Mijlocașul a tras în bară din lovitură liberă, din lateral stânga (’38)!

Cele două echipe au jucat deschis și în actul secund, spre deliciul fanilor. Păun a dejucat ieșirea greșită la offside a Stelei, a țâșnit spre poartă, însă și-a prelungit balonul și i-a permis lui Niță să intervină (’62). Tănase a semnat ratarea campionatului, după ce a reluat peste din doar 3 metri, deși avea poarta goală în față (’63).

Alibec nu a fost nici el mai inspirat. A tras alături dintr-o poziție ideală (’69). Pe contraatac, Păun a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat de la distanță, dar fără a-i pune probleme goalkeeperului advers (’72). Cel care a spart gheața a fost Gnohere. A înscris cu latul, pe centrul porții, după o centrare excelentă a lui Enache (’84).

Nervii au cedat în minutul 88, după un fault al lui Gomelt asupra lui Alibec. Atacantul Stelei a sărit ca ars la fotbalistul CFR-ului, lovindu-l ușor cu capul, gest pedepsit cu cartonaș galben! Ovidiu Popescu a pus cireașa pe tort în prelungiri, cu un gol marcat din lovitură liberă („90+1). Mijlocașul a reușit o bijuterie de gol: șut direct la vinclu, din lateral stânga!

12 martie 2017

Un comentariu To “Show pe Arena Națională! Steaua câștigă cu CFR, după un meci superb. Ovidiu Popescu a marcat un gol fabulos”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: