Show pe Arena Națională! Dinamo a dat de pământ cu Steaua, după un meci inedit - LOOKPLUS
Show pe Arena Națională! Dinamo a dat de pământ cu Steaua, după un meci inedit

Show pe Arena Națională! Dinamo a dat de pământ cu Steaua, după un meci inedit

Dinamo s-a apropiat la doar 5 puncte de primul loc, grație victoriei obținută în fața rivalei Steaua, scor 3-1.

Nebunie de meci pe Arena Națională! Derby-ul dintre Dinamo și Steaua a fost presărat de momente inedite atât pe teren, cât și în tribune.

Startul jocului a întârziat minute bune și asta din cauză că fanii lui Dinamo au afișat o coregrafie spectaculoasă, în două episoade. Din Peluza Cătălin Hîldan s-a ridicat o pânză uriașă, iar nocturna s-a stins în momentul în care cei 22 de jucători se salutau la mijlocul terenului. Pe respectiva pânză, au fost proiectate imagini video cu golurile „câinilor” din meciurile cu formația roș-albastră. Fondul sonor a fost asigurat de melodia „This is my song”, a lui James Last.

După aprinderea nocturnei, peluza dinamovistă a fost acoperită de cartoane albe, iar pânzele ridicate au construit o imagine 3D în care erau prezentați trei suporteri ce intrau pe stadionul din Ștefan cel Mare. Coregrafia a fost însoțită și de mesajul „De mână cu cei mici, redăm culoare vieții!”.

Partida a debutat cât se poate de fericit pentru steliști. De Amorim a fost faultat în careu de Penedo, iar Ovidiu Hațegan a dictat penalty pentru echipa lui Reghe încă din secunda 9! Boldrin a executat fără probleme lovitura de pedeapsă și a declanșat nebunia în tribune (‘4). „Roș-albaștrii” puteau să mai înscrie tot din penalty, dar arbitrul partidei nu a văzut faultul comis de Filip asupra lui Adi Popa (’19).

Trupa lui Andone nu a contat pe teren până spre finalul reprizei. „Câinii” au revenit în joc grație lui Pintilii, intrat în locul lui Muniru, accidentat. Proaspăt intrat pe gazon, mijlocașul a provocat penalty-ul din care Hanca a restabilit egalitatea pe tabelă (’37). De Amorim putea să-și readucă echipa în avantaj, însă a tras slab dintr-o poziție foarte bună (’40). Cei care au punctat însă au fost dinamoviștii. Nedelcearu l-a executat pe Niță cu un șut plasat, din interiorul careului (’45+4). Cu nici două minute înainte, fundașul gazdelor a fost aproape de o tragedie, după ce s-a ciocnit violent cu Golubovic! Cel mai șifonat a ieșit însă stelistul, care și-a revenit cu greu după impact.

Repriza secundă a fost la fel de animată. Dinamoviștii au dus scorul la 3-1, prin Adam Nemec, care a profitat de o neînțelegere dintre Tamaș și Niță (’58)! Slovacul putea bifa „dubla” în minutul 70, dar Niță a prins balonul expediat cu capul de atacantul de 31 de ani. Lazăr a fost și el aproape de gol, după ce a scăpat pe flancul stâng și a finalizat la colțul lung, însă goalkeeper-ul Stelei a reușit să respingă cu piciorul (’74).

Boldrin putea aprinde finalul de meci, dar a ratat incredibil! Nemarcat la 6 metri, brazilianul a șutat slab și i-a permis lui Penedo să pareze execuția (’82). La reluare, Niță l-a blocat excelent pe Gnohere, aflat într-o poziție foarte bună (’84). S-a terminat 3-1 pentru Dinamo, rezultat care aruncă în aer lupta la play-off!

30 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: