Show marca Viitorul! Trupa lui Hagi a spulberat Pandurii și s-a distanțat în fruntea clasamentului - LOOKPLUS
Show marca Viitorul! Trupa lui Hagi a spulberat Pandurii și s-a distanțat în fruntea clasamentului

Show marca Viitorul! Trupa lui Hagi a spulberat Pandurii și s-a distanțat în fruntea clasamentului

Viitorul s-a distanțat la 6 puncte de Steaua, grație victoriei obținută în fața celor de la Pandurii, scor 3-0.

Trupa lui Hagi are un sezon de excepție. Viitorul ocupă primul loc în clasament, cu 48 de puncte după 23 de etape. Constănțenii au mai făcut o victimă în campionat. Puștii „Regelui” au câștigat duelul cu Pandurii, la capătul unui joc pe care l-au controlat în mare parte. Gazdele au deschis scorul în minutul 19, prin Chițu, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside. Reluările TV arată însă că atacantul Viitorului nu se afla în poziție neregulamentară în momentul pasei decisive!

Oaspeții au replicat prin Surugiu, care a fost blocat excelent de Rîmniceanu (’24). Cel care a dezghețat tabela a fost Gabi Iancu, care a punctat din doar câțiva metri, după o bâlbâială în careul advers (’30). La reluare, Purece a obținut un penalty, după un henț comis în careu de Negoiță. Chițu a dus scorul la 2-0, transformând fără probleme lovitura de pedeapsă (’37). Gorjenii puteau reduce din handicap pe finalul reprizei, însă lovitura de cap a lui Ene s-a scurs milimetric pe lângă poartă (’41).

Actul secund a debutat cu ratarea lui Gabi Iancu. Fostul stelist a trimis alături dintr-o poziție foarte bună, spre dezamăgirea lui Gică Hagi (’52). După nici două minute, același Surugiu a avut golul în bocanc, dar Rîmniceanu a reușit să respingă (’54). La reluare, Purece a tras în bară din interiorul careului, execuție care l-a surprins pe Stanca, rămas fără replică (’59). Goalkeeper-ul gorjenilor și-a luat revanșa zece minute mai târziu, când i-a blocat excelent pe Chițu și Casap, la aceeași fază (’69).

Stanca a trebuit să se declare însă învins în fața lui Coman, care a marcat pentru 3-0, cu exteriorul, după ce a dejucat ieșirea greșită la offside a fundașilor adverși (’81). Oaspeții au solicitat un penalty pe finalul meciului, după o intervenție a lui Rîmniceanu asupra lui Dodoi, însă arbitrul Adrian Comănescu a lăsat jocul să continue (’84). Coman a fost aproape de „dublă” în prelungiri, dar Stanca a avut o nouă intervenție miraculoasă (’90+3). Scor final: 3-0!

13 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: