Show marca Viitorul! Puștii lui Hagi au măturat pe jos cu Pandurii (VIDEO) - LOOKPLUS
Show marca Viitorul! Puștii lui Hagi au măturat pe jos cu Pandurii (VIDEO)

Show marca Viitorul! Puștii lui Hagi au măturat pe jos cu Pandurii (VIDEO)

Viitorul a bifat a doua victorie consecutivă în campionat, după ce a câștigat categoric în fața Pandurilor, scor 4-0.

Trupa lui Gică Hagi a măturat pe jos cu Pandurii, care a părut doar o umbră palidă a echipei care reușea să umilească Steaua în urmă cu doar câteva zile. Viitorul a avut un început de meci perfect. Mitrea a deschis scorul din penalty, după un fault comis de Ungurușan asupra lui Mitriță (‘3). Gorjenii au reușit egalarea pe final de primă repriză, însă golul înscris de Vasiljevic a fost anulat pe motiv de offside (’38).

De la cabine, tot gazdele au fost cele care și-au arătat colții la poarta adversă. Henrique a avut golul în bocanc în minutul 53, dar l-a luat la țintă pe Gliwa dintr-o poziție excelentă. Benzar nu l-a iertat însă pe goalkeeper-ul polonez. Mijlocașul a dus scorul la 2-0, după o eroare mare a lui Momcilovic (’62).

Puștii „Regelui” nu și-au potolit însă setea de goluri. La nici 5 minute, Țîru a înscris și el, după o acțiune superbă a lui Bănel Nicoliță. Cel care a pus cireașa pe tort a fost Benzar. Mijlocașul a realizat „dubla”, cu o execuție absolut superbă: vole din lateral dreapta, direct la vinclu! Scor final: 4-0!

19 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: