Show la Ovidiu! Dinamo a dat lovitura la Viitorul! Ratări monumentale la ambele porți - LOOKPLUS
Show la Ovidiu! Dinamo a dat lovitura la Viitorul! Ratări monumentale la ambele porți

Show la Ovidiu! Dinamo a dat lovitura la Viitorul! Ratări monumentale la ambele porți

Dinamo a câștigat cu 1-0 pe terenul Viitorului, la capătul unui meci spectaculos.

Oaspeții au început în forță partida. Costache a recuperat o minge din picioarele lui Tordai, dar a trimis în bară, deși poarta era goală (‘2)! Bumba nu a fost nici el mai inspirat, după ce a tras pe lângă din poziție ideală (‘7).

Gazdele au răspuns cu aceeași monedă. Penedo a intervenit miraculos la șuturile lui Vînă și Țucudean, la aceeași fază (’10). Eric a căutat și el golul din lovitură liberă, însă mingea a trecut milimetric peste (’25). Brazilianul s-a aflat la finalizare și în minutele 33 și 41, când a tras lamentabil din poziții excelente. În prelungiri, Țucudean a semnat și el o ratare monumentală! Atacantul nu a reușit să trimită balonul în poartă din doar 6 metri, deși era nemarcat (’45+1).

Fanii s-au „înțepat” reciproc

Viitorul s-a jucat cu ocaziile și în actul secund. Vînă s-a distrat cu apărarea oaspeților, după care a tras direct în Penedo, deși scăpase singur cu portarul advers (’49)! La reluare, Gică Hagi a fost nevoit să-l schimbe pe Tordai, care nu a mai putut continua partida după o ciocnire cu Bumba (’56). Au urmat momente tensionate în tribune, unde fanii „câinilor” i-au provocat pe suporterii constănțeni. „Voi sunteți sclavii lui Steaua”, au scandat ultrașii dinamoviști. Suporterii gazdelor au răspuns cu celebrul mesaj: „Campionii, campionii”.

Pe teren, Rivaldinho și-a arătat și el colții la buturile adverse, dar a trimis execrabil din unghi (’61). În următoarele 20 de minute, cele două echipe au redus din turație, dar jocul s-a animat pe final de meci. Costache a deschis scorul, după ce a scăpat singur cu Buzbuchi, pe care l-a păcălit cu un șut la colțul scurt (’82).

Au urmat momente tensionate pe teren. Cele două echipe au fost aproape de bătaie, după o ciocnire între Țucudean și Penedo, care s-a resimțit în urma contactului. Atacantul Viitorului a sărit ca ars la portarul oaspeților, reclamând că simulează. Dinamoviștii au sărit în apărarea colegului său, iar în melanjul creat Filip a căzut la pământ, solicitând că fostul stelist l-ar fi lovit. Spiritele s-au calmat însă repede, Țucudean alegându-se doar cu cartonașul galben (’84).

S-a terminat 0-1, o victorie extrem de importantă pentru dinamoviști înaintea returului cu Athletic Bilbao.

30 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: