Show la Mureş! Trei bare, numeroase ocazii şi un cartonaş roşu în ASA - Dinamo! - LOOKPLUS
Show la Mureş! Trei bare, numeroase ocazii şi un cartonaş roşu în ASA – Dinamo!

Show la Mureş! Trei bare, numeroase ocazii şi un cartonaş roşu în ASA – Dinamo!

ASA Târgu Mureş şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0, la capătul unui spectaculos!

Prima ocazie a aparţinut gazdelor. N’Doye a căutat vinclul din interiorul careului, dar Cerniauskas a reuşit să respingă în corner (’14). Gabi Matei şi-a încercat şi el norocul la buturile adverse, dar şutul său de la 16 metri s-a scurs peste (’25). Pîrvulescu (’34), Balaur (’36), N’Doye (’39) şi Gorobsov (’39) nu au găsit nici ei drumul către gol în prima repriză.

„Câinii” au replicat abia pe finalul reprizei, când Rotariu a luat la ţintă bara transversală (’45)! Mijlocaşul oaspeţilor şi-a arătat colţii la poarta adversă şi în actul secund. Rotariu a fost aproape de gol în minutul 59, când a reluat milimetric alături! Cel care a reuşit să înscrie a fost Ekeng, dar golul său a fost anulat pentru un fault în atac (’62).

Mureşenii nu s-au cuminţit nici în acest meci. După ce au încasat nu mai puţin de 4 cartonaşe roşii în partida cu Pandurii, ardelenii au comis-o şi cu Dinamo. Gorobsov şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a văzut roşu direct pentru un fault dur asupra lui Ekeng (’79).

Dinamo a vrut să profite de superioritatea numerică şi a forţat victoria. Rotariu a fost din nou ghinionist, nimerind bara şi în minutul 86! Buş l-a imitat trei minute mai târziu! Mijlocaşul a prins un şut de zile mari din afara careului, mingea zguduind bara transversală, execuţie care l-a lăsat fără replică pe Cerniauskas! Scor final: 0-0!

14 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: