Show la Erevan! România a demolat Armenia! Marin şi Stanciu au sclipit - LOOKPLUS
Show la Erevan! România a demolat Armenia! Marin şi Stanciu au sclipit

Show la Erevan! România a demolat Armenia! Marin şi Stanciu au sclipit

Sursa foto: uefa.com

România a făcut spectacol cu Armenia, scor 5-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Tricolorii au început ca din puşcă la Erevan. Stancu a transformat fără probleme un penalty provocat de Malakyan, care a comis henţ pe linia porţii (‘4). Mijlocaşul gazdelor a văzut roşu direct, lăsându-şi astfel echipa în inferioritate numerică încă din minutul 3. Românii au profitat de situaţie şi au înscris pe bandă rulantă. Adi Popa a dus scorul la 2-0, cu o scăriţă peste portarul advers (’10). La reluare, Răzvan Marin, aflat la debutul în tricoul primei reprezentative, a punctat cu un şut superb, de la 18 metri (’12). Fotbalistul Viitorului putea bifa „dubla”, tot cu o execuţie de la distanţă, dar goalkeeper-ul armean a reuşit să pareze balonul expediat de mijlocaş (’25).

Stanciu a risipit emoţiile în minutul 29, cu un şut nemilos din interiorul careului. Mingea a lovit bara transversală, după care a ricoşat în poartă. Prima ocazie pentru armeni a venit pe finalul reprizei. Pizzeli nu a reuşit să reia în plasă, din doar câţiva metri, o minge trimisă de Ozbiliz (’45).

Actul secund a fost tot la discreţia elevilor lui Christoph Daum. Răzvan Marin a fost aproape de un nou gol, după ce a şutat în bară, de la aproximativ 25 de metri (’50). Jucătorul de 20 de ani şi-a luat revanşa 10 minute mai târziu, când a oferit pasă genială lui Chipciu, care a stabilit scorul final: 5-0!

Muntenegru a câştigat tot cu 5-0 disputa cu Kazahstan, următorul adversar al României. Partida va avea loc marţi, 11 octombrie, la Astana, de la ora 19:00.

8 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: