Show în Moldova! FC Botoșani - Pandurii Târgu Jiu 3-1 - LOOKPLUS
Show în Moldova! FC Botoșani – Pandurii Târgu Jiu 3-1

Show în Moldova! FC Botoșani – Pandurii Târgu Jiu 3-1

FC Botoșani a câștigat cu 3-1 în fața celor de la Pandurii, la capătul unui meci spectaculos.

Gazdele au început în forță partida. Mihai Roman a tras din interiorul careului, dar Popescu a reținut (‘1). Gorjenii au replicat prin Hlistei, care a șutat complet aiurea dintr-o poziție bună (‘3). Negruț și-a încercat și el norocul la buturile adverse, însă goalkeeperul moldovenilor nu s-a lăsat păcălit (‘9).

Cel care a dezghețat tabela a fost Roman. Mijlocașul a înscris cu o lovitură de cap, din plonjon, după o centrare bună a lui Buș (’11). Hlistei putea să restabilească egalitatea, din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, dar Cobrea a intervenit excelent (’14). Moldovenii au răspuns prin Bordeianu, care a nimerit transversala de la 14 metri (’17).

Elevii lui Flavius Stoican au reușit egalarea în minutul 20, prin Negruț, care l-a lobat elegant pe Cobrea, din interiorul careului.

Finalul de repriză a aparținut gazdelor. Buș (’37) și Cârstocea (’41) au avut golul în bocanc, dar oaspeții au scăpat de fiecare dată cu fața curată.

Prima șansă de gol a reprizei secunde a aparținut celor de la Pandurii. Trifu a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu, dar goalkeeperul moldovenilor a avut o paradă de zile mari (’48). Cei care au marcat însă au fost elevii lui Grozavu. Kuku și-a readus echipa în avantaj, după ce l-a executat pe Popescu din situație de unu la unu (’64). După nici 5 minute, nigerianul a fost aproape de „dublă”, dar portarul oaspeților a reușit să respingă cu piciorul (’69).

Cel care a stabilit scorul final a fost Golofca. Atacantul a finalizat o pasă excelentă a lui Kuku, unul dintre cei mai buni jucători ai Botoșaniului în acest meci (’80). Ultima ocazie a partidei a purtat semnătura lui Buș, care a trimis în plasa laterală, deși avea toată poarta goală în față (’90+2)!

26 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: