Show în Gruia! Craiova a câştigat bătălia cu CFR, la capătul unui meci spectaculos! - LOOKPLUS
Show în Gruia! Craiova a câştigat bătălia cu CFR, la capătul unui meci spectaculos!

Show în Gruia! Craiova a câştigat bătălia cu CFR, la capătul unui meci spectaculos!

CSU Craiova a câştigat cu 2-1 pe terenul CFR-ului, printr-un gol marcat în prelungiri de Andrei Dumitraş.

Oltenii au început în forţă partida din Gruia. Ivan a tras primul semnalul de alarmă cu o lovitură de cap reţinută de Marc (‘8). CFR a replicat prin Lopez, al cărui şut a fost respins de Bălgrădean (’18). Băluţă a fost şi el aproape de gol, dar Marc s-a aflat din nou la post (’31). La reluare, clujenii au fost lipsiţi de şansă, după ce Gomelt a nimerit bara transversală cu un şut din afara careului (’34). Nici Larie nu a fost mai norocos. Fundaşul a căutat colţul lung, dar Bălgrădean a reuşit să se opună şi să devieze balonul în corner (’40).

Meciul a fost la fel de animat şi în actul secund. CFR a deschis scorul imediat după pauză, prin Beleck, care a finalizat din interiorul careului (’47). Dumitraş putea restabili egalitatea pe tabelă, însă Marc s-a opus din nou (’56). „Feroviarii” au răspuns prin acelaşi Beleck. Atacantul a semnat ocazia meciului, după ce a ratat singur cu portarul advers (’65). A Venit rândul lui Ivan să rateze în careul gazdelor. Vârful oaspeţilor a şutat de la distanţă, dar alături (’75).

Finalul de meci a fost la fel de incendiar. Păun putea risipi orice emoţie, însă a trimis milimetric alături, din doar câţiva metri (’78). Oltenii au replicat după doar câteva secunde. Nuno Rocha a egalat, după ce a reluat în plasă din alunecare (’78). Craiovenii au dat lovitura în prelungiri, prin Dumitraş, care şi-a luat astfel revanşa pentru ratarea de la începutul actului secund (’90+2).

4 octombrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: