Show în Copou! CSMS Iaşi, lider în play-out, după ce a dat de pământ cu Craiova! - LOOKPLUS
Show în Copou! CSMS Iaşi, lider în play-out, după ce a dat de pământ cu Craiova!

Show în Copou! CSMS Iaşi, lider în play-out, după ce a dat de pământ cu Craiova!

CSMS Iaşi a câştigat cu 3-0 în faţa Craiovei şi a urcat pe primul loc în play-out, cu 26 de puncte. Oltenii se situează pe poziţia secundă, cu 25 de puncte.

Moldovenii au deschis repede scorul, prin Vasile Gheorghe (‘2). Mijlocaşul a reluat în plasă mingea respinsă în faţă de Straton. Goalkeeper-ul oaspeţilor şi-a mai spălat din păcate la execuţia lui Golubovic din interiorul careului (’21). Replica oltenilor a venit abia în minutul 25, când Herghelegiu a tras din unghi la colţul scurt. Zlatinski a avut şi el golul egalării, însă Grahovac a reuşit să respingă spectaculos de la vinclu (’26). La reluare, ieşenii au dus scorul la 2-0, prin Golubovic, care a înscris din apropiere, după o centrare a lui Ţigănaşu (’29).

Oaspeţii au fost mai incisivi în actul secund şi au căutat în permanenţă golul care să-i readucă în joc. Zlatinski (’50, ’53) s-a jucat cu nervii colegilor săi, irosind ocazii importante la poarta adversă. Prima dată a şutat în bară din lovitură liberă, iar a doua oară a tras slab, pe direcţia lui Grahovac.

Contrar cursului jocului, CSMS Iaşi a mai reuşit să puncteze o dată. Ţigănaşu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un gol marcat direct din lovitură liberă, din afara careului (’78)! Mihalache a vrut şi el să înscrie, dar Straton a intervenit excelent (’82). S-a terminat 3-0, rezultat care îi apropie pe moldoveni şi mai mult de cupele europene.

3 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: