Sexy Super Bowl! Modelele de top înfierbântă deja imaginația fanilor (VIDEO) - LOOKPLUS
Sexy Super Bowl! Modelele de top înfierbântă deja imaginația fanilor (VIDEO)

Sexy Super Bowl! Modelele de top înfierbântă deja imaginația fanilor (VIDEO)

Finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, va avea loc în această noapte.

Seattle Seahawks şi New England Patriots se vor înfrunta în cel mai așteptat eveniment sportiv de peste ocean. O întreagă industrie aflată în jurul competiției se pregătește să înregistreze un nou profit amețitor, în condițiile în care cifrele preliminare par deja de domeniul SF-ului. Conform datelor oferite de Camera Naţională a Comerţului şi Insititutul Național de Statistică din SUA, americanii vor cheltui în acest an în jur de 14 miliarde de dolari pentru a urmări competiția.

Marile agenții de publicitate își vor majora și în acest an câștigurile, după ce prețul plătit pentru o jumătate de minut de reclamă TV în timpul Super Bowl a ajuns să coste 4,5 milioane dolari. La fel ca de fiecare dată, multe dintre spoturile publicitare mizează pe imaginea unor cunoscute modele, care înfierbântă imaginația telespectatorilor. Reclamele care vor fi difuzate în timpul finalei Super Bowl atrag deja toate privirile, iar unul dintre cele mai sexy spoturi este pentru brand de fast food şi o are în prim plan pe fotomodelul Charlotte McKinney (VEZI VIDEO).

Peste 110 milioane de telespectatori vor urmări în direct evenimentul și, în același timp, zecile de producții publicitare care vor rula. În așteptarea acestora, au fost deja întocmite mai multe topuri, inclusiv o selecție a celor sexy spoturi care au rulat în ultimii 25 de ani la finala Super Bowl.

Dintre marii artiști, Lenny Kravitz va participa, alături de pop-starul american Katy Perry, la tradiționalul spectacol organizat la pauza Super Bowl. Anul trecut, așteptatul spectacol, care i-a avut în centru pe cântărețul Bruno Mars și grupul Red Hot Chili Peppers, a fost privit de 111,5 milioane de telespectatori în SUA. La Super Bowl au participat, de-a lungul anilor, artiști precum Beyonce, Madonna, The Who, Bruce Springsteen, Prince, Rolling Stones, Paul McCartney, Sting sau Michael Jackson.

1 februarie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: